Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Borvacsora a Gyula Rouge étteremben Gere Attila boraival

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. december 01. 15:29
Borvacsora a Gyula Rouge étteremben Gere Attila boraival
December 3-án várják az érdeklődőket

Borvacsorát rendez december 3-án, pénteken 19 órától a Gyula Rouge étterem, az esten Fröhlich Tamás sommelier mutatja be a hétgenerációs Gere-pincészet borait.

A különleges fogások Gere Attila mesés boraival karöltve alkotnak majd felejthetetlen élményt. A főszerepben a villányi borvidék zamatos ízei és újhullámos hazai fogások lesznek – olvasható a borvacsora ajánlójában.

Az esten a következő ételeket és italokat szolgálják fel:

  • Rosé Frici 2021
  • Bélszíncarpaccio mézes pestóval, ruccolával, parmezánnal
  • Portugieser 2020 Organikus
  • Vargányacappuccino paszternákchipsszel, tejhabbal
  • Sült céklás gerslirizottó rosé rucamellel
  • Fekete Járdovány 2020
  • Wellington-vaddisznó gratin burgonyával, sült bébizöldségekkel syrah- mártással
  • Syrah 2018
  • Fűszeres csokoládé erdei gyümölccsel
  • Kopár 2017

Az esemény előzetes regisztrációhoz kötött, az étterem legfeljebb 36 résztvevő számára tud helyet biztosítani. Regisztrálni a gyularouge.hu/borvacsora/ oldalon lehet. A borvacsora-ajánlat 17 990 forintba kerül, fizetni előreutalással vagy a helyszínen lehet, SZÉP-kártyát is elfogadnak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)