A főételek között mindig van vegetáriánus, hús- és tésztaétel.
Október 15-től megújul az étterem á la carte étlapja, többek között felkerül egy 500 grammos chateaubriand, azaz dupla bélszín és nagyon sok gondosan kialakított fogás. A Gyula Rouge-ban hamarosan elindulnak az év végi programok is.
Az ebédajánlatok keddtől péntekig 11.30-tól 15 óráig kérhetők, a kétfogásos 2 390 forintba, a háromfogásos 2 990 forintba kerül. Az aktuális ételsor a gyularouge.hu honlapon és az étterem Facebook-oldalán is megtalálható. Az ebéd elvitelre is kérhető.
A héten a következő ételek szerepelnek a Gyula Rouge ebédajánlatában: orjaleves húsos batyuval (vele főtt zöldségek), korianderes répakrémleves (wonton ropogós), konfitált sertéstarja (yorkshire puding, pirított burgonya, sült zöldségek, szaft) csirkemell (perzsa sáfrányos mazsolás rizs, romesco szósz, hagyma ropogós, karamellizált hagyma), szürke harcsa zöldfűszeres kéregben (paradicsomos quinoa), mézben sült langyos csicsóka saláta (rukkola, mandarin, fenyőmag, tokaji balzsamöntet), katalán krém (pisztácia ropogós), alma bundában (fahéjas tejfölhab, dió).
Városház utca 17–19.
06-30/294-6107
info@gyularouge.hu