Ismét csapatépítő rendezvényt szervezett dolgozóinak a Gyulahús Kft. július 10-én a Thermál Campingben. Az eseményre közel százötvenen gyűltek össze, és, mint megtudtuk, a hiányzók csak azért nem voltak ott a programon, mert a helyi üzemek valamelyikében dolgoztak.
Tamáskovitsné Gila Éva marketingmenedzsertől megtudtuk, főzőversennyel és ügyességi játékokkal készültek az eseményre, de még csatakiáltások versenye is szerepelt a feladatok között.
Hajduk Zoltán szárazáru-üzemvezető, szervező lapunknak elmondta: a főzőversenyen mindenki számára adott volt az alapanyag a sertéspörkölt elkészítéséhez, amit zsűri értékelt.
– A zsűri tiszteletbeli elnöke Brindás János mesterszakács volt, elnöke Bondár László, a Magyar Nemzeti Gasztrionómiai Szövetség elnöke, mellettük Crai Stefan belgyógyász-gasztroenterológus és Beszterczey Attila színész vállalták magukra az ítészek szerepét – fejtette ki Hajduk Zoltán. Hozzátette: a zsűri a látvány, a szín, az íz és az illat alapján pontozta a pörkölteket.
Bráz Krisztina ötletgazda hozzáfűzte: bár a versenyt mindenki komolyan vette, a cél mégsem a győzelem volt, hanem az, hogy mindenki jól szórakozzon.
– A legfontosabb az volt, hogy összehozzuk a csapatot, és hogy jól érezzük magunkat. Már évek óta szervezünk hasonló csapatépítőket, ez volt a harmadik ilyen esemény, amit a nagy sikerre való tekintettel jövőre is biztosan megtartunk – mondta.