Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Békéscsabán nyitott új üzletet a Newton Épker

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. február 02. 18:00
Békéscsabán nyitott új üzletet a Newton Épker
A bolt a hét minden napján nyitva lesz (fotógalériával)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Egy 800 négyzetméteres üzletben várják a vevőket a Newton Épker új üzletében Békéscsabán. A nyitáskor akciók fogadják az érdeklődőket a boltban, ahol gyakorlatilag minden kapható lesz, ami a gyulai egységben található, de bővül is a kínálat.

Vass Zoltán üzletvezető elmondta: a gyulai üzletüket tavaly nyáron nyitották meg, most pedig úgy gondolták, bővülniük kell, hogy ezáltal még szélesebb körben, nagyobb választékkal szolgálhassák ki a vevőket.

A Gyulai út 81. szám alatt, a körforgalom mellett lévő üzletben találhatók prémium kategóriás Delconca hidegburkolatok, valamint olyan nagyméretű lapok, amelyek a környéken csak itt lesznek kaphatók. A munkaruhák kínálata a Kapriol márkával bővül, egy 200 négyzetméteres bemutatóteremben pedig a Deante és a Sapho fürdőszobai felszereléseit kínálják a vevőknek.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Hozzátette: a kínálatban megtalálhatók a Quick-Step vinyl padlói és parkettái, Rábalux és Schuller Eh’klar termékek, Caparol, valamint JUB festékek és glettanyagok, Valore burkolatok, Mapei ragasztó- és tömítőanyagok, továbbá építőanyagok, gipszkartonok, hőszigetelő rendszerek, Hikoki és Yato kéziszerszámok és gépek.

Pölöskei Tibortól, az üzlet tulajdonosától megtudtuk: az üzletben kialakítottak egy gyermeksarkot is, ahol rajzfilmekkel és mesekönyvekkel várják a kicsiket, valamint az üzlet kisállatbarát is, a kutyáknak egy elkerített részt biztosítanak a vásárlás idejére, vízzel, étellel.

A bolt előtt egy büfével is várják a vásárlókat, ahol magyaros ételek – hurka, kolbász, velős pirítós, a délutáni órákban rántott ételek – kaphatók. A büfé mindennap, a bolt nyitvatartási idejéhez igazodva lesz látogatható.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A tulajdonos hangsúlyozta: az épület teljesen akadálymentesített, mozgássérültek számára kialakított mosdóval is felszerelték.

A közeljövőben, a 600 négyzetméteres raktárrészlegben, egy konyhabútorszekciót is kialakítanak, ahol hétféle, különböző méretű bútort fognak kínálni, az összes szükséges felszereléssel együtt.

A békéscsabai üzlet hétfőtől szombatig 6 és 18 óra között, vasárnap 8 és 18 óra között lesz nyitva.

Tel.: +36-20/937-2052
Facebook: Newton Épker
Békéscsaba, Gyulai út 81. (a körforgalom mellett)
E-mail: epker@newtonmodulhaz.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)