Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bemutatótermekkel várják a vevőket a Newton Épkerben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. október 06. 18:00
Bemutatótermekkel várják a vevőket a Newton Épkerben
Parketták, fürdőszobai termékek és járólapok is vannak a kínálatban

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Három bemutatóteremmel várja a vásárlókat Gyula új építőanyag-kereskedése, a Newton Épker.

Az üzletben festékek, hőszigetelő rendszerek, glettanyagok, gipszkarton, villanyszerelési anyagok, zsákos vakolatok, hideg-meleg burkolatok, ragasztók, építőipari gépek és szerszámok is kaphatók, valamint bemutatótermeket is kialakítottak.

Pölöskei Tibor, az üzlet tulajdonosa elmondta: kizárólag a Newton Épker forgalmazza Békés megyében a Quick-Step vinil padlóit és parkettáit, ezek is kaptak egy bemutatótermet a Béke sugárút 58. szám alatt található üzletben. A termékekből jelenleg tizenhárom raklapnyival rendelkeznek, a vásárlók az alátétpapírt és a szegőléceket is megkapják.

Kiemelte: a belga Quick-Step padlói és parkettái csúcskategóriásak, speciális rétegrendjüknek köszönhetően mindegyik vízálló.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A környék legnagyobb, 65 négyzetméteres bemutatótermében nézhetik meg a Ravak fürdőszobai kellékeit a vásárlók. Többfajta fürdőkabin, kád, mosdókagylók, csaptelep is látható az üzletben. Ha valami nincs raktáron, azt katalógusból kiválaszthatják az érdeklődők, a boltban dolgozók pedig leadják a megrendelést.

Ugyancsak külön termet kaptak a Zalakerámia termékei, külön a fürdőszobai termékek, külön a járólapok, ezeken kívül spanyol, illetve olasz lapok is érkeznek hamarosan az üzletbe.

Pölöskei Tibor hozzátette: beszereztek egy színkeverő gépet is, amellyel 40 ezer színt tudnak előállítani, kaphatók Kronospan parketták, akik műfüvet is forgalmaznak, ezeken kívül PVC-t és szőnyeget is árulni fognak a közeljövőben. Elmondta továbbá, hogy víz- és villanyszerelési alapfelszereléseket is árulnak.

A kereskedés hétfőtől péntekig 6 és 17, szombaton 6 és 12 óra között várja az érdeklődőket.

Tel.: 06-70/544-0720

Facebook: Newton Épker

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)