Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kölyökatlétikai versenyt rendeztek a „Lila” iskolában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. december 05. 12:15
Kölyökatlétikai versenyt rendeztek a „Lila” iskolában
A megmérettetésen rekordszámú gyermek vett részt
Egyesületi Kölyök Atlétika Teremversenynek adott otthont a gyulai 5. számú általános iskola és sportiskola tornaterme november 30-án. A 2008/2009-ben született gyermekek részére rendezett játékos kihívás négy iskola részvételével zajlott le.
DSCF7573.JPG

Lila sulis Öröm atlétika!

Fotó: Gyulai Hírlap

Ahogy azt a lebonyolításért felelős testnevelő pedagógustól, Vinczéné Forgách Ágnestől megtudtuk, a rekordlétszámmal rajtoló verseny jó hangulatban és gördülékenyen zajlott, a gyerekek élvezték az életkori sajátosságuknak megfelelően összeállított, változatos feladatokat.

A tanulók az első körben a „Forma 1-es pályán” próbálhatták ki gyorsaságukat és ügyességüket, majd a sprintváltóban vetélkedtek egymással. A harmadik blokkban az ugrálókötél, a szöcskeugrás, valamint a dinnyedobás és a vortex hajítás került sorra, az utolsó etapban pedig az állóképességükről tettek tanúbizonyságot a versenyzők. Zárásképpen minden résztvevő egyedi oklevelet és csokoládét apott.

Vaszkán Gábor, a kölyökatlétika regionális koordinátora is ellátogatott a rendezvényre, aki elismerő szavakkal nyilatkozott a szervezésről és a lebonyolításról.

– Az atlétika sportág megszerettetéséhez ez a verseny rendkívül jó alapot ad, ami a gyermekek hozzáállásából is kiderült – mondta a versenyről Vinczéné Forgách Ágnes szervező.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)