Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Másik arcát mutatta a kézis felnőttcsapat, rangadót vesztettek a juniorok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. december 06. 19:00
Másik arcát mutatta a kézis felnőttcsapat, rangadót vesztettek a juniorok
Gyomaendrődi Ligetfürdő–Gyulasport NKft. 29–24 (16–11)
A női kézilabda NB II. délkeleti csoportjának 10. fordulójában a Gyulasport NKft. együttesei a Gyomaendrődi Liget Fürdő csapataihoz látogattak el december 3-án. A felnőtteknél a két középcsapat csatájából az a gárda került ki győztesen, aki igazi arcát mutatta.
____Eredeti-kezilabda.jpg

KÉPÜNK ILLUSZTRÁCIÓ 

Forrás: Kesport.hu

Gyulasport: Borsós E. (kapus), Rácz Kl. 2, Szabó R. 4, Budai M. 10/1, Nagy N. 1, Sós N. 3, Csapó H. 2. Csere: Szerb K. (kapus), Boruzs B, Bagi L. 1, Szőke D., Nagy I., Asztalos A. 1/1, Zubor V., Papp N. Edző: Tövisháti Zsombor.

A gyulai csapat jó hangulatban, a győzelem reményében utazott Gyomaendrődre, de pályára lépve, nem találták a helyüket, és az egymás közötti kommunikáció is hiányzott. A várt lendület elmaradt, az elmúlt heti, Szeged-Algyő elleni játéknak még a nyomait sem lehetett felfedezni. Ennek eredménye már az első félidő végén meglátszott, hiszen a hazai gárda öt góllal elhúzott Tövisháti Zsombor együttesétől. A hazai csapat a 28. percben már nyolc góllal vezetett, de innen sikerült a félidő végére öt gólra feltornázni a különbséget.

A második félidőben tovább folytatódott a vendégek vesszőfutása, hiszen a félidő 16. percében már tíz gólra nőtt a hazaiak előnye. Ekkorra a gyulaiak játéka rendeződött, és a mérkőzés ezen szakaszában egy 9–4-es szériát produkálva visszaállították az ötgólos különbséget.  

Vereségével a Gyulasport NKft. csapata a hatodik helyen állva utazhat az év utolsó összecsapására, a tabella utolsó részébe tartozó Szeghalmi NKC együtteséhez.


Gyomaendrődi Ligetfürdő–Gyulasport NKft. junioprcsapatok 35–34 (17–16). Gyulasport: Szerb K. (kapus), Boruzs B. 5, +(3 két perc és kizárás), Szőke D. 7, Nagy I. 2, Asztalos A. 3, Papp N. 1,Gyepes R. 4/2. Csere: Varga M. (kapus), Komlósi Cs. 2, Szabó L. 9/4, Bicskei B., Szappanos R. 1. Edző: Tövisháti Zsombor.

Mindkét csapat a tabella dobogós helyéről várhatta az összecsapást, ami meghatározta a játék jellegét. Igazi rangadóra lehetett számítani, és ebben nem is csalódtak a nézők. 

A mérkőzés remekül kezdődött a fürdővárosi gárda számára, hiszen az első félidő 24. percében három góllal vezettek a hazaiak ellen. De nem sokáig maradt így, mert a hazai csapat hat perc alatt megfordította a mérkőzés állását egy időn túli hétméteressel.

A második félidőben már felváltva estek a gólok. Olyannyira, hogy a 48. percben még döntetlenre állt a mérkőzés, 28–28-at mutatott az eredményjelző. Az utolsó gólt a gyulai lányok érték el Szőke Dorka révén, de ezzel is csak szépíteni tudtak.

Vereségével a juniorcsapat maradt a tabella harmadik helyén állva, a győzelem reményével utazhat a sereghajtó Szeghalmi NKC gárdájához.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)