Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Adventi vásáron gyűjtenek a gyermekek ajándékaira a Bajcsy-Zsilinszky úti óvodában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. december 01. 14:30
Adventi vásáron gyűjtenek a gyermekek ajándékaira a Bajcsy-Zsilinszky úti óvodában
A befolyt összegből mozgásfejlesztő eszközöket és játékokat vásárolnak
Adventi vásár indult november 30-án a gyulai Bajcsy-Zsilinszky úti óvodában. Az eseményen a gyermekek mellet a szülők is megjelentek, és a kis apróságok műsorának meghallgatása mellett némi karácsonyi dekorációt is beszereztek. A vásárlással minden óvodalátogató a gyermekek karácsonyi ajándékainak beszerzéséhez járult hozzá.
____Eredeti-IMG_1098.JPG

A gyerekek táncos műsorral készültek az adventi ünnepségre 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Szilágyi Ferencné, a tagintézmény megbízott vezetője lapunknak elárulta: minden évben rendeznek hasonló vásárt, amire az óvoda pedagógusai készítik el a karácsonyfadíszeket, adventi koszorúkat, ajtódekorációkat és más, eladásra szánt ünnepi tárgyak sokaságát.

Szilágyi Ferencné

– A mai nap lényege a vásár elindítása, ami nálunk már hagyomány, ám egy kis műsorral is kedveskedünk majd a hozzánk látogatóknak. Elsőként zenés tánccal készülünk, aztán a nagycsoportosaink adják majd elő A négy gyertya meséjét, majd végül egy kis vásárra hívó csujogatás meghallgatása után minden megjelent kiválaszthatja a neki leginkább tetsző tárgyakat az óvodánk kis piacán – részletezte a tagintézmény vezetője. 

Szilágyi Ferencné azt is hozzátette, hogy már ki is választották, mi lenne az oda járó gyerekek számára a legérdekesebb és leghasznosabb ajándék. Mint megtudtuk, az ebben a hónapban befolyt összeget az óvoda egy kül- és beltéren egyaránt használható mozgásfejlesztő eszközre és kisebb beltéri játékokra fordítja majd.

A kézművestermékek megvásárlásával bárki segítheti az ajándékok beszerzését, aki a következő hetekben, a reggeli órákban, ellátogat a Bajcsy-Zsilinszky úti óvodába. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)