Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Készül a Ki kicsoda Békés megyében? című kiadvány

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.KULTÚRA • 2016. október 27. 20:10
Készül a Ki kicsoda Békés megyében? című kiadvány
Az ötletgazda példaértékű munkásságú személyek jelentkezését várja
____Eredeti-kikicsodabekesmegyeben_sze.jpg

Török Miklós, a könyv ötletgazdája

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Folynak a Ki kicsodaBékés megyében? című kiadvány előkészületei – erről számolt be egy sajtótájékoztató keretében október 27-én Török Miklós, a jövőre megjelenő könyv ötletgazdája.

A gyulai művelődési központban megtartott eseményen az is kiderült, hogy megálmodója mintegy 1000 embernek tud majd helyet biztosítani a helyi fontos emberek listáján. 

Mint megtudtuk, a kiadványban megjelenési díj ellenében szerepelhet bárki, aki arra jelöli magát és akit arra érdemesnek ítélnek a könyv kiadói. A megjelenés előtt mindössze egy féloldalnyi önéletrajzot kérnek a személytől, és egy fotót, ami a bemutatkozása mellett szerepel majd.

– Valamikor 15-17 évvel ezelőtt készült el a Ki kicsoda Békéscsabán? című kötet, majd 3 évvel később a Gyuláról szóló változata is elkészült. Azóta nyilván sokat változott a világ, és a kiadói jog megszerzése után úgy döntöttem: egy egész megyét átfogó, teljes kiadványt készítünk majd, ami magában foglalja a múlt és a jelen közéleti személyeit, kiválóságait, sportolóit, művészeit, valamint mindazon személyeket, akiknek a munkája példaértékű – számolt be terveiről Török Miklós

A szervezők kikicsoda2017@gmail.com elektronikus postafiókba várják mindazok jelentkezését, akik úgy érzik, szívesen szerepelnének a megyei kiadványban. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)