Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az első félidőben sikerült megállítani a rohamot, a másodikban nem

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. október 24. 12:30
Az első félidőben sikerült megállítani a rohamot, a másodikban nem
Gyulai SE–Kétsopronyi Rákóczi SE 17–26 (5–11)
A Békés megyei férfi-kézilabdabajnokság 7. fordulójában a Gyulai SE csapata az éllovas Kétsopronyi Rákóczi SE gárdáját fogadta október 22-én a Göndöcs Benedek középiskola tornacsarnokában. A házigazdák arra készültek, hogy alaposan megnehezítik az eddig száz százalékos kétsopronyiak dolgát.
____Eredeti-alap.jpg

A Gyulai SE  és a Kétsopronyi Rákóczi SE mérkőzése a Göndöcs Benedek középiskola tornacsarnokában

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos 

A sérülésekből felépült játékosokkal kiegészült Gyulai SE csapatként készült az egyénileg jobban felkészült vendégek rohamainak megállítására. Ez az első félidőben sikerült is, hiszen a vendégcsapat 4-5 gólnál többel nem tudott ellépni a hazaiaktól, igaz, ők sem tudtak ennél beljebb kerülni. A fekete mezes hazaiak ebben a játékrészben mind védekezésben, mind támadásban tartani tudták a lépést a bajnokesélyes zöld mezesekkel. A csapatjátékon kívül, Csordás, Lapis és Jánk játékát tudjuk kiemelni, de többek játéka csalódást keltő volt. És ez nem a megyei bajnoksághoz képest is gyermeteg hibák vagy az ezúttal gyenge kapusteljesítmény miatt volt, hanem több játékos fegyelmezetlen magatartása miatt. 

A második félidőre a fürdővárosi gárda alaposan elfáradt, és ez inkább mentális és koncentrációs problémákat okozott a csapatnál. Ebben a pillanatban látszott egy igazi vezéregyéniség hiánya. A listavezető ezután kezébe vette az irányítást, és már nem is engedte ki. A mérkőzés vége kilencgólos vendéggyőzelem és az igazi csapatként harcoló hazaiaknak köszönhetően példás első félidő lett.

– Sajnos nem sikerült meglepnünk az ellenfelünket és a mérkőzésre kilátogatókat. A csapat már nagyon szeretne kilépni saját árnyékából, de sajnos valahol mindig homok kerül a gépezetbe. A mai mérkőzésen ez leginkább a szerzett gólok számában jelentkezett, hiszen egész egyszerűen be voltunk oltva góllövés ellen. Mindenesetre oltak olyan momentumok is, amelyeket pozitív elemként tudnék kiemelni, természetesen ezekből fogunk tovább építkezni – nyilatkozta Turek Tamás, a Gyulai SE edzője.

 

____Eredeti-P1080854.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)