Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Clean-Way Kft. nem kegyelmezett az Attila FC-nek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. október 19. 12:00
A Clean-Way Kft. nem kegyelmezett az Attila FC-nek
A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának eredményei
____Eredeti-P1080393.JPG

A Clean-Way Kft. és az Attila FC mérkőzése 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos 

A nyolcadik fordulón is túl vannak a gyulai nagypályás labdarúgó bajnokság csapatai. A fordulót október 13–14. között rendezték meg a városi sporttelepen. A Clean-Way Kft. nem kegyelmezett az Attila FC-nek, a Zé-Pé Café Kft. és a Gamma-Trans is gólzáport rendezett.

A Clean-Way Kft. címvédőhöz és bajnokesélyeshez méltón játszott az Attila FC ellen. A csapat az első játékrészben azonnal dűlőre vitte a mérkőzést, hiszen az első félidei 1–4 behozhatatlan előnyt jelentett számára. Az Attila FC csapata azonban állta a sarat, és többször is lövőhelyzethez jutott, ám hátul nem tudták tartani a Clean-Way gyors csatárait. Ezt kihasználva a tavalyi bajnok hetet ragasztott aktuális ellenfele kapujába, ezzel még mindig őrzi veretlenségét a bajnokságban.

Eredmények: Közüzem–Zé-Pé Café Kft. 0–5, Leel-Őssy Kft.– Gamma-Trans 0–6, Gyula Autóház–Kövizig-Fuszek 1–0, Attila FC–Clean-Way Kft. 2–7.

A tabella állása: 1. Clean-Way Kft. – 16 pont, 2. Gamma-Trans – 16 pont, 3. Zé-Pé Café Kft. – 12 pont, 4. Gyula Autóház – 12 pont, 5. Kövite-Plusz – 7 pont, 6. Kövizig-Fuszek – 7 pont, 7. Közüzem – 6 pont, 8. Leel-Őssy Kft. – 3 pont, 9. Attila FC – 3 pont.

Gyula Város Hargitai József Nagypályás Labdarúgó-bajnokságának következő fordulóját október 20. és 21. között rendezik meg. Párosítás: Gamma-Trans–Gyula Autóház, Clean-Way Kft.–Leel-Őssy Kft., Zé-Pé Café–Attila FC és Kövite-Plusz–Közüzem.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)