Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán lép színpadra az Antovszki Band, a Bisztróbaleset Band és Szabó Marcell

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2016. október 19. 13:00
Gyulán lép színpadra az Antovszki Band, a Bisztróbaleset Band és Szabó Marcell
Programajánló
____Eredeti-Szabo_Marcell.jpg

Október 26-án Szabó Marcell zongoraművész ad koncertet a Gyulai Várszínház kamaratermében

Forrás: marcellszabo.com

Kultur Cafe Klub

Október 21-én, pénteken 48-as Club emlékestet tartanak. 20 órától kiállítás nyílik a 48-as clubos fotókból, relikviákból, emlékekből, 22 órától fellép az Antovszki Band és a  Bisztróbaleset Band lép színpadra. A zenekar meglepetésekkel, vetítéssel és látványos vizuális effektekkel is készül. Az est nosztalgia rockdiscóval folytatódik a Vigadóban.

Kamaraterem

Burai István festményei november 30-ig díjtalanul tekinthetők meg. Október 26-án, szerdán 19 órától Szabó Marcell zongoraestje várja a hallgatóságot.

Százéves cukrászda

Valach Mária alkotó festménykiállítása a hónap végéig látogatható a cukrászda folyosógalériájában.

Magvető Református Általános Iskola

Október 20-án, csütörtökön 15 órakor Tehetséggondozás az iskolákban címmel nyílik kiállítás az iskola ebédlőjében.

Gyulavári Wenckheim–Almásy-kastély

Nagy Márta ecsetkezelő kiállítása november 30-ig tekinthető meg a kastély nyitvatartási idejében.

Erkel Ferenc Művelődési Központ

Október 24-én, hétfőn 19 órától a stand up comedy műfaj kedvelőit várja Kiss Ádám és Benk Dénes. Október 29-én, szombaton 16 órától családi napot tartanak, ahol a Hahota Gyermekszínház Lúdas Matyi című előadása, valamint a Bábika játszóház várja a gyerekeket és szüleiket. A jegyár: 700 Ft (négyfős családnak 2100 Ft).

Mogyoróssy János Városi Könyvtár

Október 20-án, csütörtökön 18 órától Ferdinandy György írót, költőt az 1956-os eseményekről és az emigráció éveiről kérdezi az esemény házigazdája, Kiss László. Október 21-én, pénteken 16 órától Klinkovics Márta Xénia és Tölgyesi Ágnes mutatja be A küldetés című könyvét, amely Czene Ferenc életéről szól. Október 22–23. között negyedik alkalommal rendezik meg a Gyulai '56-os Művészeti Emlékversenyt. Október 29-én, pénteken 18 órától a Világjáró gyulaiak sorozat keretében a Makadám Kerékpárosok Klubja – Bogár Imre, Bozó Béla, Budai János és Kovács István – mesél az utazások élményeiről, valamint a kerékpáros életérzésről.

Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok

Október 22-én, szombaton az idősek világnapja alkalmából szervez rendezvényt Gyula Város Önkormányzata, az Őszidő Közalapítvány és a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége. Az esemény alkalmával választják meg az év nagymamáját és nagypapáját. Belépőjegyeket a Gyulai Kistérségi Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézmény épületében, a Galamb utca 21. szám alatt lehet váltani, 1600 forintos áron.

Gyulavári 1956-os kopjafa

Az október 23-ai megemlékezés 9.30 órakor kezdődik a Gyulavári kopjafánál, ünnepi műsorral készül a Gyulai Calliope Diákszínjátszó Kör.

Október 23. tér

Október 23-án, vasárnap 11 órától ünnepi megemlékezést tartanak az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából, közreműködik Őze Áron, Jászai Mari-díjas színművész és Dresch Mihály, Liszt Ferenc-díjas érdemes és kiváló művész.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)