Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Már harminchat pályázatot nyújtott be a KBC Nonprofit Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2016. szeptember 28. 16:30
Már harminchat pályázatot nyújtott be a KBC Nonprofit Kft.
A munkák értéke közel 34 milliárd forint
Már harminchat pályázatot készített és nyújtott be a KBC Békés Megyei Települések Fejlesztéséért Nonprofit Kft. megalapítása óta – tudtuk meg dr. Görgényi Ernőtől szeptember 28-i sajtótájékoztatóján. A szervezet célja, hogy az alapítótelepülések – Békés, Dévaványa, Gyula, Kondoros, Körösladány, Sarkad, Vésztő, Szarvas – és a további partnertelepülések közérdekét szolgálja, és a tőlük érkező pályázatírásra, pályázat-előkészítésre megbízásokat teljesítsen.
____Eredeti-gerno_tp.jpg

Dr. Görgényi Ernő a gyulai városházán tartott sajtótájékoztatót 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter 

– Az eddigi megbízásokat határidőre és maradéktalanul teljesítette a KBC Nkft. – fogalmazott dr. Görgényi Ernő, aki egyben a szervezet ügydöntő felügyelő bizottságának elnöke is. – A harminchat partner közül harmincnégy települési önkormányzat, további kettő a Békés Megyei Kormányhivatal és a Gyulai Közüzemi NKft. A KBC saját turisztikai pályázatot is benyújtott, így pályázóként is megjelent.

A polgármester kifejtette, hogy 2016 első félévében 171 pályázatot koordináltak le, amelyeknek összértéke mintegy 34 milliárd forint volt. Ezek mind TOP-os pályázatok voltak, de a szervezet nyitott más operatív programokban is az együttműködésre. A pályázati munkák mellett a közelmúltban megállapodást kötöttek az Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezettel, amely újabb területeket nyit meg a kkv-szektor állami hitelezése terén.

Kiemelte, hogy az elért eredményekhez szükséges volt a résztvevő települések összefogása, valamint az is, hogy maguk mögött tudhatják dr. Kovács József, Vantara Gyula és Dankó Béla országgyűlési képviselők politikai, és a Miniszterelnökség szakmai támogatását.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)