Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kupasiker után bajnoki bukta, avagy ki fog itt gólt lőni?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Bimbó LajosSPORT • 2016. szeptember 26. 16:00
Kupasiker után bajnoki bukta, avagy ki fog itt gólt lőni?
Békéscsaba 1912 Előre II.–Várfürdő-Gyulai Termál FC 1–0 (0–0)
____Eredeti-termal_szept_csuszi.JPG

Képünk a Termál FC korábbi mérkőzésén készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

NB III. közép csoport labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, Kórház utcai Stadion. V.: Csontos D. Gyula: Harman–Bogdán, Kerekes, Szabó, Zámbori–Okos, Polonio-Guerreiro, Sipos, Nagy G. (Katona)–Styecz (Kormos), Balogh M. Vezetőedző: Őze Tibor.

A mérkőzést mindenki megyei rangadóként aposztrofálta, ám a tizenhetedik és a tizenharmadik csapat találkozója már előzőleg sem számított igazi csemegének. A mérkőzésen egyik csapat sem tudott igazán felülkerekedni a másikon. Ahogy az lenni szokott, a Termál FC dolgozott ki több támadást, de egyiknél sem tudott Máthé kapus eszén túl járni. Az első félidőben legalább két komoly helyzete volt a vendégeknek, amiből azután nem született gól. A csapat játékereje hiába jobb aktuális ellenfeleinél, ha azok abban jobbak, ami a futball legfontosabb része, azaz a góllövésben.

A második félidőben megpróbálta felpörgetni játékát a gyulai csapat, ám a gól csak nem akart megszületni. Közben eltelt csaknem az egész mérkőzés, amikor a 83. percben a nemrégen becserélt Konyecsni hirtelen a vendég tizenhatoson belül találta magát, és a labdát a fürdővárosi kapuba helyezte (1–0)

A mérkőzésen hét sárga lap is gazdára talált, köztük öt darab a gyulai színeket gazdagította. A Termál FC-nél egy meg nem adott gólt és a „mindent vivő gól” szabálytalanságát kérik számon, ám az igazság az, hogy a csapat önmagát hozza egyre nehezebb helyzetbe.

A Várfürdő-Gyulai Termál FC legalább két góllal volt jobb ellenfelénél, ám amíg nem találják meg a gólfelelőst, addig igen keservesnek ígérkezik minden mérkőzés. Például a következő fordulóban, amikor is a 14. hazai csapat fogadja a tabella 5. helyén álló Pécsi MFC gárdáját. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)