Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új lendületet adnának a Sikeres Gyulai címnek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2016. szeptember 25. 19:40
Új lendületet adnának a Sikeres Gyulai címnek
A kitüntetettek együtt vitatták meg, hogyan lehetne népszerűsíteni az elismerést
____Eredeti-alap2.jpg

együtt a sikeres gyulaiak

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Egy helyi étteremben találkoztak a „Sikeres Gyulai” cím birtokosai, hogy megvitassák, miként lehetne a „Sikeres Gyulai” cím még elismertebb, hogyan érkezhetne több jelölés a cím kiosztására. A szeptember 23-ai eseményen a „csapat” új logóját is bemutatták, ahogy jövőbeli óriásplakátjuk terveit is, és emellett új jelöltek kiválasztásán is gondolkodtak.

Kneifel Irén, a díjat gondozó civil szervezet elnöke lapunknak kifejtette: korábban egyesületük tagjai a város egykori vezetői voltak, majd ők kiegészültek a korábbi sikeres gyulaiakkal, és ezekből az emberekből lett végül az a bizottság, amely jelenleg a Sikeres Gyulai cím odaítélésről dönt.

– Ma azért hívtuk meg tagjainkat, hogy segítsenek egy kicsit közösen gondolkodni, hogyan tudunk továbblépni, hogyan lehetne jelölésre buzdítani az embereket, hogyan lehetne fejleszteni, előrébb vinni a díjat. Az e-mailben jelölők között például nyereményeket tervezünk kisorsolni a jövőben – árulta el Kneifel Irén.

Mint megtudtuk, a címre bárki jelölhet ismert és kevésbé ismert személyt is, sőt, az sem fontos, hogy az illető gyulai legyen, ám lényeges, hogy a munkájával valamiképpen öregbítse önmaga és városunk hírnevét.

– Lehet bármilyen sikeres egy ember, ha nem jelölik, nem kaphatja meg a címet, ezért fontos, hogy beérkezzen hozzánk egy akár negyed oldal terjedelmű leírás, jelölés. Szeretnénk, ha minél többeknek átadhatnánk a díjat, mert az az öröm, ami annak átvételekor a díjazott arcán látszik, semmihez sem fogható – tette hozzá az egyesület elnöke.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)