Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb kihelyezett értékesítési ponton népszerűsíti szolgáltatásait a gyulai Tourinform

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2016. július 22. 18:00
Újabb kihelyezett értékesítési ponton népszerűsíti szolgáltatásait a gyulai Tourinform
Az utcai standnál kerékpárt és airwheelt is kölcsönözhetnek a turisták
A gyulai Tourinform melletti használaton kívüli gyárépület aljában, az utcafronton alakította ki legújabb kihelyezett értékesítési pontját az iroda csapata. Itt van lehetőség az egyedi, elektromos városjárók, az airwheelek bérlésére, de kerékpárokat is kölcsönözhetnek az arra jelentkezők. Az új szolgáltatással kapcsolatos első tapasztalataikról kérdeztük a turisztikai szolgáltatások illetékeseit.
____Eredeti-alap__12_.jpg

A Kossuth utcai infópont  

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Lupsán-Pálfi Ágnes, a helyi Tourinform iroda munkatársa lapuknak elárulta: július 20-án nyitott meg a kültéri információs központ irodájuk tövében, melynek célja a segítségnyújtás és a kerékpár- és airwheelszolgáltatások értékesítése.

– Az irodánkkal egy időben van nyitva az újonnan kialakított pont, ahol munkaidőben diákok segítik az érdeklődőket az információszerzésben, és kiadványokat, térképeket, információkat adnak a turistáknak – emelte ki a Tourinform dolgozója.

A kétkerekű, elektromos eszközök gyulai meghonosítója, Ravasz Attila lapunknak elárulta, hogy az airwheelekkel elsősorban a várost bemutató túrákat szerveznek profi idegenvezetőkkel, de akár egyedi igények alapján is kibérelhetők a kényelmes önjáró gördeszkák.

Mint megtudtuk: az eszköz 18-20 km/órás végsebességgel halad, és több mint 40 kilométert letekerhetünk vele a városban egyetlen feltöltéssel. A program egy néhány perces oktatással indul, majd 30, 45, 70 és 120 perces városlátogatáson vehetnek részt a helyi és városunkba látogató érdeklődők.

– A Tourinform iroda előtt kialakított kis standon könnyebb kapcsolatot létesíteni, és információkat átadni a hozzánk látogatóknak, akik a benti épületben tudják később kibérelni az eszközöket. Az airwheelszolgáltatás nemrég indult, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az eszköz közösségi oldalán kizárólag pozitív visszajelzések vannak – emelte ki  helyi szolgáltatás ötletgazdája.

A kihelyezett információs stand egész nyáron üzemel majd. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)