Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán mutatja be először új produkcióját Hevesi Tamás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.KULTÚRA • 2016. július 22. 11:00
Gyulán mutatja be először új produkcióját Hevesi Tamás
A helyi születésű énekes különlegesen hangszerelt, lírai dalokkal lép színpadra július 31-én
____Eredeti-hevesi_tamas_csuszi.JPG

Képünk Hevesi Tamás gyulai, jubileumi nagykoncertjén készült két évvel ezelőtt 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A gyulai hősök emlékére ad nagykoncertet városunkban Hevesi Tamás július 31-én. A szimfonikusokkal kiegészült, nem mindennapi műsort először városunkban mutatja be az énekes, akit a közelgő eseményről kérdeztünk.

– A helyi hősök emlékére szerveződik a koncert, de fontos elmondanom, hogy nemcsak és kifejezetten a várvédő hősökről szól mindez, hanem bárkiről, aki tett a városunkért. Erkel, Dürer, Kohán mind fontos alakjai voltak a helyi művészeti életnek Gyulán – emelte ki a zenész.

– Nem is kérdés, hogy egészen más Gyulán játszani, a szülővárosomban, részben ismerősöknek, akik közül nagyon sokan jönnek el az eseményre. Jólesik látni, hogy a közösségi oldalamon milyen sok ismerős megosztotta a koncertplakátot, és tudni, hogy külföldről is igyekeznek hazajönni barátok erre a nagykoncertre – árulta el lapunknak az énekes.

– Ezt a műsort szülővárosomban mutatom be először, mert szerettem volna valami egyedit adni a gyulaiaknak, és nem azt, amit már korábban is. Ez a koncert nem a Csíkos napernyőről szól majd. Ezúttal csak lírai dalokkal készülök és operával is, amiket szimfonikusokkal kiegészülve adok majd elő – tette hozzá Hevesi Tamás, aki elárulta: nagy izgalommal próbál a közelgő nagykoncertre.

Az ingyenes eseményt a Gyulai Végvári Napok keretein belül rendezik meg július 31-én, vasárnap este fél 9-től a várkertben. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)