Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Díjátadó zárta a kis iskolák diákolimpiai döntőjét

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. június 27. 21:30
Díjátadó zárta a kis iskolák diákolimpiai döntőjét
A fiatal sportolók atlétikában, kézilabdában és labdarúgásban mérték össze tudásukat Gyulán
Gyulán tartották a 2016. évi Kis Iskolák Sportversenye Diákolimpiai Döntőjét június 23–26. között. A város több mint 900 gyermeket és felkészítőiket látta vendégül, hogy a négy nap alatt eldöntsék, kik legyenek a diákolimpia győztesei. A fiatal sportolók atlétikában, kézilabdában és labdarúgásban mérhették össze tudásukat.
____Eredeti-fokep.jpg

Eredményhirdetés az Id. Christián László Városi Sporttelepen

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos 

A játékok résztvevői olyan helyszíneken léptek pályára, mint a Don Bosco Sportcsarnok, a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok vagy az Id. Christián László Városi Sporttelep. A sportolók a torna ideje alatt ellátogathattak az Almásy-kastélyba, a gyulai várba és Gyulai Várfürdőbe is.

Szombaton az atlétika, míg vasárnap a labdajátékok győzteseit díjazták. Az elismeréseket Kónya István alpolgármester, Kormos Mihály, a Békés Megyei Diáksport Egyesület elnöke, Molnár Diána, a Békés Megyei Diáksport Tanács titkára és Kertes István, a Gyulasport Nonprofit Kft. ügyvezetője adták át.

Az eseményt Kónya István szavai zárták, aki megköszönte a sportolóknak és a felkészítő tanároknak a sikeres négy napot, és köszönetet mondott a szervezőknek, a Békés Megyei Diáksport Egyesületnek és a Békés Megyei Diáksport Tanácsnak a rendezvény lebonyolításáért.

– Pozitív visszajelzések érkeztek hozzánk a rendezvénnyel kapcsolatban. Köszönöm a sportolóknak és kísérőiknek a helytállást, Gyula város vezetésének a kiváló rendezést, és külön szeretném megköszönni Baktai Ferencné városi sportreferens és Kertes István ügyvezető áldozatos munkáját – nyilatkozta lapunknak Kormos Mihály.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)