Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hamburgerező és különlegességeket kínáló á la carte is van a legnépszerűbb gyulai éttermek között

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. június 28. 09:15
Hamburgerező és különlegességeket kínáló á la carte is van a legnépszerűbb gyulai éttermek között
A sikerekhez vezető tényezőkről kérdeztük a vendéglátóhelyek vezetőit
A gyulai Tourinform iroda tájékoztatása szerint, a városunkba látogatók véleménye alapján e pillanatban a legnépszerűbb helyi éttermeink a Géza Konyhája, a Patrióta kisvendéglő, a Hamburger Bár és a Várkonyi bisztró és bár. A sikerekhez vezető tényezőkről és motivációikról kérdeztük az egyes vendéglátóhelyek vezetőit.
____Eredeti-IMG_6763_a_varkonyi_napi_mnuje.JPG

A Várkonyi bisztró napi menüje

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Az Élővíz-csatorna partján sétálva sok-sok növénnyel díszített, barátságos környezetben véletlenül találtunk rá erre a hangulatos kisvendéglőre. Egyfajta oázis a város szívében. Kedves, figyelmes pincérek, nem túl bőséges, ám ínycsiklandó ételekből álló étlap. A választott fogások – kacsamell steak kakukkfüves túrógombóccal, illetve bárányborda gnocchival – remeknek bizonyultak. Az adagok nem túl nagyok, de jól lehetett lakni –  így jellemzi Géza Konyháját a Tripadvisor oldalán egy nemrégiben ott járt látogató. Az étterem e pillanatban kiváló minősítéssel és maximális pontok sokaságával áll a legjobb helyi vendéglátók között a weboldal szavazói szerint.

Így készül a pita a Hamburger Bárban 

Nincs oka panaszra a szomszédságában álló Hamburger Bár csapatának sem, hiszen ők is évek óta stabilan népszerű vendéglátóhelyei a fürdővárosnak. Márkus Viktor, az egyik üzletvezető lapunknak elárulta, ők úgy gondolják, hogy mindennek az az oka, hogy a minőséget helyezik előtérbe.

– Tizennyolc éve dolgozom itt, és mindig az volt a fő szemlélet, hogy a legjobb, legfinomabb ételeket adjuk ki. Mindegy, hogy egy jégsaláta télen 450 forint és nem 100, ahogy nyáron, mi megvesszük azért, hogy a vendégeink egész évben ugyanazzal a minőséggel találkozzanak nálunk. Az árrés kisebb így, de ebből nem engedünk. Mindezek mellett fontos számukra, hogy hozzánk minden csakis alapanyag formájában kerüljön be, nem foglalkozunk előre elkészített ételekkel. Saját pékségünk van, a hamburgerhúst is mi magunk állítjuk össze, így lehet olyan a minősége, amit mi elképzeltünk – részletezte Márkus Viktor.

Arra a kérdésre, hogy kik alkotják vásárlóik körét, és mik a legnépszerűbb fogásaik, az üzletvezető kifejtette: a tinédzsertől a nyugdíjasokig vannak vendégeik, akik között a helyiek mellett jónéhány turista is akad. – A legkedveltebb hamburgerünk évek óta a csibemájas, abból adunk el a legtöbbet, a második helyen a baconös áll és egyre kedveltebb a gyros, amit talán nem is nálunk, hanem külföldi utazásaik során kedvelnek meg a vendégeink – tette hozzá a gyorsétterem egyik vezetője.

A Várkonyi bisztróban Oláh Imre üzletvezető árulta el nekünk, miben látja sikereik titkát. – Való igaz, hogy megnyitásunk óta folyamatosan nő a forgalmunk, és mi nem állunk meg. Túl azon, hogy a legjobb minőséget kívánjuk adni, elsősorban helyi termelők bevonásával, arra is figyelünk, hogy folyamatosan fektessünk az üzletbe. Nemrég elektromos ajtót szereltettünk fel, a lehető legjobb benti klíma elérése érdekében, emellett a konyhatechnológiánk is egyre fejlődik, de zöldenergia-beruházásunk is volt: nemrég napkollektorokat szereltettünk az épületre.

Az üzletvezető azt mondja: vendégeik között a szezonban számos turista akad, szezonon kívül pedig meglátása szerint olyan helyiek térnek be hozzájuk, akik leginkább az ételek minőségét helyezik előtérbe.

Mindebben az üzletvezető egészen biztosan nem téved, ugyanis közösségi oldaluk üzenőfalán sok ehhez hasonló értékeléssel találkozhatnak a kommentek végigböngészői. Ízletes ételek, tisztaság, udvarias, gyors kiszolgálás, ha legközelebb Gyulán járunk, biztosan visszatérünk! – írja az étterem egyik látogatója.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)