Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - B.L.-től a BL-re

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. május 27. 17:00
B.L.-től a BL-re
Megnéztük, hol lehet figyelemmel kísérni Gyulán az európai klubcsapatok legnagyobb rendezvényét
A milánói San Siro stadionban rendezik május 28-án 20.45-től a 2016-os Bajnokok Ligája döntőjét. A mérkőzésen a Real Madrid és az Atlético Madrid csapata vív meg egymással. Megnéztük, hol érdemes megnézni az európai klubcsapatok legnagyobb rendezvényét. Három tippünk van: 1, 2 és X.
____Eredeti-bl_donto_sportsmarketing.hu.jpg

Képünk illusztráció 

Forrás: Sportsmarketing.hu

A milánói San Siro stadionban rendezik május 28-án 20.45-től a 2016-os Bajnokok Ligája döntőjét. A mérkőzésen a Real Madrid és az Atlético Madrid csapata vív meg egymással. Megnéztük, hol lehet figyelemmel kísérni Gyulán az európai klubcsapatok legnagyobb rendezvényét. Három tippünk van: 1, 2 és X.

1. A klasszikus. A legtöbbünknek van kiskocsmás, kissé homályos emlékezetű focimérkőzéses története. Egy hideg sör, egy kis perec és „füstös” hangulat. A Sörpatika nevű belvárosi „intézményben” klasszikus körülmények között nézhetjük meg a döntőt. 

2. A szabadteres. Még éppen nem kezdődött el a nyári fesztiválok ideje, de mi tudjuk, hol melegíthetsz a hangulatra. Ha „napsütéses éjszaka” fílingben szeretnéd nézni a derbit, irány a Rondella terasz! Jó idő, kellemes szél és a gyulai vár – együtt hatásos kombináció lehet a fiesztához.

X. A pénzcsinálós. Ha van egy jó tipped, a haverok helyett fogadj a harmadik helyen. Mi már tudjuk, kire fogunk tenni, és azt is, hogy hol. Egy jó kávé mellett, egy péksütit majszolva és a szelvényedet görcsösen szorongatva akarod élvezni a mindent eldöntő estét? Akkor a te helyed az ODDS Caffé!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)