Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Bi-Tang Flow megírta Gyula „raphimnuszát”

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • KULTÚRA • 2016. május 30. 09:00
A Bi-Tang Flow megírta Gyula „raphimnuszát”
A Domokos Viktor és Bagi Péter tagokból álló rapduó új klipje szülővárosukat népszerűsíti
„Békés megyében, ez a legszebb hely, tanuljátok meg, aki innen indul, tuti nyer..." – hangzik a Bi-Tang Flow új klipjében, amely szülővárosukat, Gyula várost népszerűsíti. A Domokos Viktor (DOS) és Bagi Péter (Grin Peace) tagokból álló gyulai rapduó Ez az a város című számára saját maguk forgatták klipjüket. Természetesen, hol máshol, mint Gyulán.
____Eredeti-bi-tang_flow01.jpg

részlet Bi-Tang Flow Ez az a város című klipjéből

Fotó: Gyulai Hírlap

A Gyulai Hírlapnak Domokos Viktor elmondta, már régóta tervezik, hogy megírják a város „raphimnuszát”. Mint elárulta, a dal kiindulópontja, a refrén készült el először, és jóval később írták meg hozzá a verzéket. A szöveg alá többféle zenét is kevertek, de egyik sem nyerte el igazán a tetszésüket. Végül barátjuk, Tóbiás Kristóf (Zorall Beat) készítette el azt a zenei alapot, amellyel mindannyian elégedettek voltak.

A srácok belekezdtek a klipkészítésbe, Gyula számos helyszínét felismerhetjük a kisvideóból. Munkájukat segítette a Zöldövezet formáció két tagja, Horváth József (HJ Mester) és Bátai Gergely (Körk'), akik vagy egy évtizeddel korábban már írtak rapnótát városról. A zenei utómunkák a Nevenincs csapatból Csorbics Máté (Emté) keze munkáját dicsérik.

A zene és a klip is arról szól, hogy látjuk Gyula várost, és hogy tekintünk gyönyörű városunkra. Maradandót szerettünk volna alkotni, amivel büszkén és szívesen ki tudunk állni bárki elé, és a város szépségét tudjuk népszerűsíteni. Nagyon jók a visszajelzések, többen nevezték „Gyula himnuszának” a dalt. A klip pár nap alatt jelentős sikert ért el, a Facebookon több mint 150 megosztást, a Youtube-on többezres megtekintést könyvelhet el magának – nyilatkozta lapunknak Domokos Viktor.

A Bi-Tang Flow jelenleg egy saját stúdión dolgozik, ahol elkészülhet első kislemezük. Addig is ígérik, több kisvideóval jelentkeznek. A rapduó híreit nyomon követhetik Facebook-oldalukon, legújabb klipjüket pedig a Bi-Tang Flow Youtube-csatornáján tekinthetik meg.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)