Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Társasházi Szaktanácsadó Testület jött létre Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. HÍREK • 2016. február 12. 17:00
Társasházi Szaktanácsadó Testület jött létre Gyulán
A kezdeményezés célja a helyi társasházak gördülékeny kezelése
Dr. Görgényi Ernő polgármester kezdeményezésére február 11-én létrejött egy Társasházi Szaktanácsadó Testület azzal a céllal, hogy a gyulai társasházak kezelésével, fejlesztésével és működésével kapcsolatos koncepciókat dolgozzanak ki.
____Eredeti-varoshaza00.JPG

A gyulai városháza 

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs 

Az ötfős testület tagjai: Alt Norbert alpolgármester, Kiss Tamásné, Braunné Bucsai JuliannaSzabó Jenő és Harmati Imre. A tagok elképzeléseik megfogalmazása után javaslattal élhetnek a képviselő-testület felé, és a konkrétumok elfogadása után a gyakorlatban is megvalósulhatnak majd fejlesztő elképzeléseik.

Ahogy azt dr. Csige Gábor, a gyulai önkormányzat csoportvezető jogásza lapunknak elárulta: a testület első ülése február 11-én azzal zárult, hogy a tagok elfogadták a működési szabályzatot, és megfogalmazták alapvető célkitűzéseiket.

Az önkormányzat írásos tájékoztatója szerint ebben többek között olyan tervek szerepelnek, mint a város területén levő társasházak kezelésével kapcsolatos szervek összefogása, a lakosságot érintő információk gyors és hatékony megosztása, a segítségnyújtás, a tanácsadás és a fejlesztésekre vonatkozó elképzelések összegyűjtése. Az írásos dokumentum szerint a testület fontos célkitűzése mindezek mellett a szakmai fórumok, előadások szervezése és a rezsicsökkentést megcélzó műszaki megoldások feltérképezése is.

A tagok legközelebb várhatóan márciusban ülnek majd össze és ebben az időpontban a tervek szerint már konkrét feladatok is terítékre kerülnek majd. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)