Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Kastélynyitás előtt! Eltévedt két pesti Gyulán!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.HÍREK • 2016. február 10. 14:42
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Kastélynyitás előtt! Eltévedt két pesti Gyulán!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható
Megjelent a Gyulai Hírlap legfrissebb száma. Lapunk ma délután elérhető az összes elárusító helyünkön, illetve szerkesztőségünkben, a Városház utca 20. szám alatt is megvásárolható. Itt akár most is:) Kézbesítőink már elindultak a friss újsággal, hamarosan ott lesz minden előfizető postaládájában a Gyulai Hírlap. Olvassák, forgassák, s ha tetszik, ajánlják a szomszédnak is!
____Eredeti-DSCN7036.JPG

A FRISS GYULAI HÍRLAP

Fotó: Gyulai Hírlap 

A XXIX. évfolyam 6. számában beszámolunk arról, hogy egyedülálló kiállítás nyílik a felújított Almássy-kastélyban, illetve Tóth Ivett fotóival bepillantunk a kastélymúzeumba. Reszkessetek szemetelők és minden egyéb rossztevők! Ezentúl területgondnok vigyázza Szanazugot. Vicces a hír, de azoknak, akik átélték, minden bizonnyal nem volt az: Gyulán tévedt el két pesti. Fórum rovatunkban András Anna a Valentin-napról ír. Ezen az oldalon találják meg a Bálint-nap a várban című részletes programot. Kertészeti munkára férfi munkaerőt keresnek – ezt már Állásbörze rovatunkban olvashatják. Írunk arról is, hogy lángra kapott egy autó motortere. A gyilkosság előtt együtt italozott Gyulán a sértett és gyanúsított a címe annak az írásnak, amiben a február 5-ei emberölés eseményeit foglaltuk össze. Adózatlan cigarettát és vágott dohányt találtak egy házkutatás során a pénzügyőrök egy gyulai családi házban. Pumpaklubot hoztak létre a gyulai cukorbetegeknek. Részletesen beszámolunk a képviselő-testület legutóbbi üléséről, amelyen elfogadták városunk 2016. évi büdzséjét. A Gyulai Várszínház műsoráról is olvashatnak. Katona Katalin ügyvezetővel a művelődési központ februári programjairól beszélgettünk. A Mogyoróssy könyvtár igazgatója, Dézsi János felkarolná azt a kávéházas könyvklubos kezdeményezést, amiről lapunkban a közelmúltban írtunk. Művészi fényekre invitál újságunkban a GYAK (Gyulai Alkotókör). Ha netán unatkozik, böngéssze programajánló rovatunkat és apróhirdetési oldalainkat. Kertészünk ezen a héten nagyon bölcsen megállapítja: közeledik a tavasz. Így legyen!

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben (Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), Buszpályaudvari non-stop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi non-stop (Liliom köz), Reoma büfé (Várkert u. 1.), Szőlőskert ABC (Szőlőskert utca 16.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Sarok ABC (Széchenyi u. 7/1.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), Vasútállomás újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári CO-OP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti CO-OP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi CO-OP ABC (Budapest krt. 1.), Piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri DohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9-11.), Kórházi újságospavilonTörökzugi Kiss ABCTörökzugi dohányboltBuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL kút (Csabai út 5.), Shell kút (Mártírok útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)