Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemet arattak a Gyulai Amazonok idegenben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2016. február 11. 11:00
Magabiztos győzelemet arattak a Gyulai Amazonok idegenben
A térfélcserét követően Pilán Tímea kétgólos előnyhöz juttatta csapatát
____Eredeti-gyulai_amazonok_gyulaiamazonok.hu.jpg

A Gyulai Amazonok

Fotó: Gyulai Hírlap 

Berettyóújfalu-Gyulai Amazonok 0-4 (0-1).

NB II.-es női futsal bajnoki mérkőzés, Berettyóújfalu.

Gyulai Amazonok: Csontos Zs.Papp L.Pilán T.Erdélyi A.Fülöp D.

Cserék: Csanálosi A., Bálint R., Szilágyi Zs., Perjési R. Edző: Molnár Zoltánné.

Gólszerzők: Bálint R. (2), Pilán T., Perjési R.

A másodosztályú futsalbajnokság keleti csoportjában igazi rangadóra került sor Berettyóújfaluban. A listavezető Gyulai Amazonok látogatott el a nagy múltú MVFC-hez, pontszerzés reményében. A mérkőzés elején meglepték a vendégek a tabella második helyén „tanyázó” hazai alakulatot, ők diktálták az iramot, s többnyire az ő játékuk dominált. Sokszor a kapufa és Molnárné Zoltánné tanítványainak pontatlansága miatt nem szereztek vezetést az amazonok, csupán a 9. percben Perjési Rita értékesítette Pilán Tímea passzát. A gól után is kemény párharcok folytak a pályán, mindkét csapaton látszódott, hogy a 3 pont megszerzésének reményében érkezett a mérkőzésre. Trencsényi János lányai nem adták fel, többször is Csontos Zsanett bravúrja mentette meg a vendégeket a góltól.

A második félidőben az iramot ismét a gyulaiak diktálták, több helyzet is adódott a játékosok előtt. A térfélcserét követően a mezőny egyik, ha nem a legjobbja, Pilán Tímea kétgólos előnyhöz juttatta csapatát. Nem sokkal később újabb gólpasszt adott, Bálint Rebeka érkezett jó ütemben a kapu elé, 0-3. Az újfalui lányoknak ezen a napon semmi nem jött össze, talán még a szerencse is elpártolt mellőlük. A második félidőben nem alakítottak ki túl sok helyzetet, a gyulaiak annál inkább. Az i-re a pontot Bálint Rebeka második gólja tette fel a mérkőzés utolsó percében. A következő mérkőzés: Szent Mihály FC–Gyulai Amazonok, február 14. 13.00, Szeged.

Molnár Zoltánné vezetőedző: A lányok maximálisan betartották azt, amit kértem tőlük a mérkőzés elején. Öröm látni, hogy mennyire tudnak egymásért és a csapatért küzdeni. Nagyon fontos 3 pontot szereztünk, mely a végelszámolásnál még fontos lehet. Gratulálok mindkét csapatnak!

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)