Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bi-Tang Flow néven új hiphop-rap duó alakult Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • KULTÚRA • 2015. december 07. 09:00
Bi-Tang Flow néven új hiphop-rap duó alakult Gyulán
DOS (Domokos Viktor) és GrinPeace (Bagi Péter) új klipje a Music Channel érdeklődését is felkeltette
Bi-Tang Flow néven új zenei duó alakult városunkban. DOS (Domokos Viktor) és GrinPeace (Bagi Péter) korábban szólóban tevékenykedtek, ám egy közös szám elkészítése után úgy döntöttek, együttest alapítanak. DOS az év elején egy 22 tételből álló nagylemezzel örvendeztette meg a stílus rajongóit, GrinPeace-nek pedig hamarosan elkészül a kislemeze. A vadonatúj, gyulai hiphop-rapperekből álló formáció most egy közös klippel mutatkozik be.
____Eredeti-Bi-tang_Flow_borito.JPG

Bi-Tang Flow

Fotó: Gyulai Hírlap

A Gyulai Hírlapnak DOS elmondta, az idén megjelent szólólemezére nagy az érdeklődés: hamar kiderült, hogy keveset gyártottak le belőle, mert mind elfogyott. Többek között ez is a folytatásra sarkallta őket, hamarosan hozzákezdenek a közös lemez elkészítéséhez.

Addig is azonban megtekinthető tőlük az új klip a youtube.com internetes oldalon. Az Egy című szám kisvideója jól ismerhető gyulai helyszíneken zajlik: a háttérben felismerhető többek között a Belső- és a Külső-Törökzug, valamint a Göndöcs-kert is.

- Az „Egy” arról szól, amit megélünk, ami velünk történik, és ahogy látjuk a körülöttünk lévő történéseket. A klip elkészítésében sok barátunk részt vett: a felvételeket Takács József, Nagy Ádám és Fuchs Martin forgatta, Peti és én vágtuk össze, a zene Badrock (Kiss Viktor) munkája, a stúdiómunkálatok pedig HJ Mester és Ketioz (Nagy Balázs) fülét és keze munkáját dicsérik. Örülünk, hogy klipet máris sokan megnézték, és nagyon jók a visszajelzések – fejtette ki lapunknak DOS.

A videó sikerét az is bizonyítja, hogy a klip egy országos zenei televíziós csatorna, a Music Channel 1Like Hiphop műsorának érdeklődését is felkeltette. A HungExpo csarnokban forgatott műsorban a Bi-Tang Flow régi példaképei, az Animal Cannibals tagjai faggatták zenei múltjukról, jövőjükről, hozzáállásukról a gyulai rappereket. A műsort januárban láthatjuk.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)