Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bál a Lilában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. B. K. • MAGAZIN • 2015. november 25. 17:00
Bál a Lilában
A rendezvény bevétele a Lila Iskola Tanulóiért Alapítvány számláját gyarapítja
A hagyományoknak megfelelően november 14-én a Park étteremben ismét megrendezte a Gyulai Implom József Általános Iskola 5. Sz. Általános Iskola és Sportiskola Tagintézménye azt a jótékonysági vacsorát, amelynek bevétele a Lila Iskola Tanulóiért Alapítvány számláját gyarapítja.
____Eredeti-lila_suli_bal.jpg

képünkön (balról jobbra): Szabadosné Bécsi Katalin tagintézmény-vezető, dr. Kopányi Dávid, az iskola egykori diákja és Tóthné Bodó Mária, az intézmény pedagógusa 

Fotó: Gyulai Hírlap

Az est vendégeit dr. Görgényi Ernő polgármester köszöntötte. Kiemelte, hogy az iskola 1995-ben úttörő szerepet vállalt a jótékonysági vacsorák szervezésében, hiszen azóta számos nevelési-oktatási intézmény követi a példát.

A díszvendég az iskola egykori növendéke, dr. Kopányi Dávid volt, aki jelenleg Amszterdamban él, matematikai-közgazdaságtani kutatásokkal foglalkozik, holland és angol nyelven tanít az ottani egyetemen. A fiatal kutató beszédében hálás szavakkal emlékezett meg a sportiskolában töltött nyolc esztendőről.

A lila suli bálozói most sem csalódtak, remek műsor szórakoztatta őket a vacsora előtt. A Lila Színpad produkcióját Aradszkyné Szelényi Tünde, a kangoo-s lányok bemutatóját pedig dr. Sióréti Gabriella állította össze. A zenéről a Bibuczi zenekar gondoskodott.

Velünk bálozott Kiss Ottó József Attila díjas író-költő, valamint Teleki-Szávai Krisztina tankerületi igazgató is.

A hagyományos tanárkórus a pedagógusminősítés, tanfelügyelet, intézményi önértékelés aktualitásairól énekelt a jelenlévők derültségére. A hajnalig tartó mulatságon a tombolahúzás sem maradt el. A felajánlásokat ezúton is köszönjük mindenkinek.                                                                              

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)