Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb babát köszöntött a városvezetés Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2015. október 12. 17:30
Újabb babát köszöntött a városvezetés Gyulán
Major Zsófia Izabella 2400 grammal született egy hónappal ezelőtt
Szabó Károly, a választókerület képviselője és Gallyas Tiborné varrónő köszöntötte október 12-én Major Zsófia Izabellát és szüleit, Majorné Molnár Irént és Major Gábort gyulavári otthonukban. A képviselő örömmel adta át az egyedileg hímzett babaruhát, Póka György egyik festményét és az ilyenkor szokásos virágcsokrot az édesanyának.
____Eredeti-IMG_8291.JPG

Majorné Molnár Irén és lánya, major zsófia 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A házaspár a Gyulai Hírlappal megosztotta, hogy a család férfitagja eredetileg budapesti, Irén pedig Sarkadról költözött Gyulára, mindketten 5 éves korukban. A legújabb gyulai apróság anyukája azt is elárulta, hogy Zsófi 2400 grammal született egy hónappal ezelőtt, és a szülésen az apuka is jelen volt. Habár az anya 29 órát vajúdott, a szülés végül gyors és zökkenőmentes volt. – Éjfélkor hívott a feleségem, negyed egykor már a kórházban is voltam, és fél egyre már meg is született a kislányunk – mesélte az apuka.

Az új jövevény mellett a család másik büszkesége, a sokfunkciós babaágy, amit Zsófia szülei ketten együtt készítettek el. A praktikus bútordarab egy mozdulattal felnőtt ággyá alakítható, így nagykorában is használhatja majd a ház újszülöttje. A szülők elmondták, Zsófi meghálálta a számára készített ágyikót, mert nagyon nyugodt baba, az esetek többségében este 11-től hajnal 5-ig alszik. 

Az anyuka elmesélte, férjével abban egyeztek meg, hogy a gyermekük nevét, ha lány lesz, akkor ő választhatja ki, ha pedig fiú, akkor az apuka, aki a Zsolt nevet adta volna az apróságnak. Erre a jelek szerint lesz is még lehetősége, Irén ugyanis arra kérdésre, hogy van-e testvére Zsófiának, csak annyit válaszolt: még nincs. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)