Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagy Kornélt és szüleit ajándékozta meg a gyulai önkormányzat és a Kreatív Varrónők Szövetkezete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. szeptember 01. 18:30
Nagy Kornélt és szüleit ajándékozta meg a gyulai önkormányzat és a Kreatív Varrónők Szövetkezete
Balogh Lajos: Minden település életében fontosak a gyerekek és az ifjúság
A Babaruha-program keretében újabb újszülöttet köszöntött Gyula Város Önkormányzata és a Gyulai Kreatív Varrónők Szociális Szövetkezete. Nagy Kornélt és szüleit Balogh Lajos önkormányzati tanácsnok, a körzet képviselője, valamint Gugcsó Bernadett, a szövetkezet munkatársa látogatta meg. Virággal, egyedi hímzésű babaruhával és Póka György gyulai festőművész egyik képével ajándékozták meg az újszülöttet és családját.
____Eredeti-_DSC9198.JPG

Hangyál Ildikó örömmel fogadta a névre szóló tipegőt

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

A Gyulai Hírlapnak Hangyál Ildikó elárulta, a terveik szerint később Kornélnak lesz testvére, nem marad egyke. Hitvesével, Nagy Ádámmal három éve élnek a Tiborc utcai albérletben, de hamarosan egy belső-törökzugi saját lakásba költözik a kis család. Kornél aznap volt hat hetes, büszke szülei elmondták: nagyon jó gyermek, nincs rá panasz, a nagy kánikulát ugyan kicsit nyűgösebben viseli, de – nagy örömükre – az éjszakát már végigalussza. A családban él egy shih-tzu fajtájú kutyus is, aki az újszülött megérkezése óta kissé visszahúzódó, ám ha jön a séta, újra neki kell középpontban lennie!

Balogh Lajos lapunknak kifejtette, nagyon jó hír, hogy sok ifjú házaspár Gyulán telepedik le, és a városban neveli föl gyermekét, hiszen minden település életében fontosak a gyerekek és az ifjúság.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)