Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közúti balesetek is szaporították a gyulai mentők munkáját

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. szeptember 01. 13:00
Közúti balesetek is szaporították a gyulai mentők munkáját
Valószínűleg a fronthatások miatt több vérnyomás-ingadozásos, sztrókos és epilepsziás eset is történt
____Eredeti-mentoallomas.JPG

a gyulai mentőállomás

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

A gyulai mentőknek mindegy, hogy kánikula vagy zimankó van, mindig talpon kell lenniük. Az elmúlt héten – valószínűleg a fronthatások miatt – sok volt a vérnyomás-ingadozás, a hétvége felé pedig több sztrókos és epilepsziás eset is történt.

A hét egy szerencsétlen áramütéssel indult, Dobozon egy férfi egy elburjánzott kúszónövényt akart eltávolítani, de pechére az villanyvezetékkel érintkezett. Megfigyelésre kórházba került a pórul járt kertész.

Utána több gyógyszermérgezéses eset is történt: Gyulán egy férfi, Sarkadon egy hölgy próbált véget vetni ily módon életének. Bár utóbbira már eszméletlen állapotában találtak, szerencsére egyikük sem járt sikerrel.

Eleken gerinc és felkarsérülést szenvedett egy hölgy, aki takarítás közben hanyatt esett a székről. Gyulán egy nő meg kerékpározás közben esett el, és beütötte szemét. A mentők szállították be a szemészetre. A hétvégén több részeges eset is akadt, jutott belőlük mindkét napra mentőinknek.

Szombaton egy 10 éves fiú esett el a biciklivel, vállsérüléssel került kórházba. A hét utolsó napján egy autó ütközött a fának Gyula és Kétegyháza között. A személygépkocsit vezető hölgy felkar- és hassérülés gyanújával került kórházba – mondta a Gyulai Hírlapnak Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)