Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szeptemberben bezár a Gyulai Várfürdő 50 méteres és 25 méteres uszodája

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2015. szeptember 01. 09:00
Szeptemberben bezár a Gyulai Várfürdő 50 méteres és 25 méteres uszodája
Az átalakítás és karbantartás várhatóan három hónapig tart
Halaszthatatlan átalakítás és karbantartás miatt szeptember 14-én határozatlan időre lezárják a Gyulai Várfürdő 50 méteres versenyuszodáját és 25 méteres tanuszodáját – tájékoztatta lapunkat közleményben a fürdő menedzsmentje. A kivitelezés előreláthatóan három hónapig tart.
____Eredeti-IMG_0526.JPG

a Gyulai Várfürdő 50 méteres versenyuszodája

Fotó: Gyulai Hírlap 

Közleményükben azt írták: az uszodákat 1980-ban építették, a mostani felújításra az akkor elkövetett tervezési és kivitelezési hibák miatt van szükség. Hangsúlyozták: a karbantartás a vendégek és a sportolók biztonságát szolgálja.

„A Gyulai Várfürdő minden igyekezetével azon dolgozik, hogy a lehető legkorábban, legalább részlegesen, újra üzembe tudja helyezni az uszodákat” – fejtette ki a menedzsment, és mindazok megértését kérte, akiknek sportolási lehetőségei a munkálatok miatt szűkülnek.

Közölték: az átalakítás ideje alatt a fahídnál található pénztár továbbra is nyitva tart reggel 8 órától. Az üzemszünet alatt elmaradnak a vízilabdaedzések, a Triton Sportegyesület gyulai edzései és az óvodai úszófoglalkozások. Az iskolai úszásoktatás ideiglenes rendjéről a várfürdő közvetlenül tájékoztatta az oktatási intézményeket és a tankerületet.

Az OEP által támogatott gyógyúszás szeptember 14-től az AquaPalota rekrációs úszómedencéjében zajlik majd, a vendégeknek a téli főbejáraton keresztül lesz lehetőségük a belépésre. Az időpontokról még a héten pontos tájékoztatást adnak.

A munkálatok miatt a fürdő úszószakosztálya jelentős korlátozásokkal kezdi meg őszi munkáját. Az egyes csoportok beosztását, elhelyezését és belépésének módját a szakosztály koordinációs értekezletén, szeptember 2-án egyeztetik, az érintett szülőket ezt követően tájékoztatja a fürdő. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)