Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vérpezsdítő latin táncos éjszakával búcsúztatták a nyarat Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Cs. É. • KULTÚRA • 2015. augusztus 30. 15:00
Vérpezsdítő latin táncos éjszakával búcsúztatták a nyarat Gyulán
Balog István Cooper pörgette a zenéket, a Dolce Dance Nemzetközi Tánciskola pedig táncra bírta a Rondella közönségét
Forró hangulat, izzó levegő, buja ritmusok, érzéki mozdulatok. Latin táncos esttel búcsúztatták a nyarat augusztus 29-én, szombaton este a gyulai vár melletti Rondella teraszon. Balog István Cooper nevére okkal kapják fel a fejüket azok a táncos lábú gyulaiak, akik szívesen ropnak egyet a legváltozatosabb zenei műfajban egy-egy este, amikor ő áll a keverőpult mögé. Ezúttal szenvedélyes, életörömmel átütő hangulattal töltötte meg a hőmérsékletben is forró éjszakát.
____Eredeti-DSC09601.JPG

latin táncos est a gyulai vár előtt

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

Már a kezdés előtti percekben fokozatosan gyarapodott az érdeklődőkből összegyűlt embercsoport a vár térfelőli oldalánál, hogy nézzék, vagy hogy épp maguk is bekapcsolódjanak a táncforgatagba. Ez utóbbihoz a Dolce Dance Nemzetközi Tánciskola növendékei adtak bátorítást, akik látványos bemutatójukkal olyan hangulatot teremtetettek, hogy még azok is közéjük penderültek, akik eredetileg beszélgetéssel, ácsorgással vagy épp kerékpárjuk oldalirányú támasztásának kitartó gyakorlásával tervezték eltölteni az estét a Rondellánál.

Karok lendültek a magasba, csípők tekeregtek szenvedélyesen a csacsacsa, a mambó, a rumba, a salsa, a szamba vagy épp a lambada vérpezsdítő dallamaira, a lemezjátszón gyors iramban váltották egymást a hazai- és a külföldi előadók ismert muzsikái, Örömmámorban lüktetett a Rondella terasza, az önfeledt táncosokból képződött embergomolyag fölött pedig elégedett mosollyal nyugtázva ragyogott a telihold.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)