Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Hardwer zenekar a rock történelem nagyjai előtt tisztelgett Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • F. C. • KULTÚRA • 2015. augusztus 01. 12:00
A Hardwer zenekar a rock történelem nagyjai előtt tisztelgett Gyulán
A Békés megyei zenészekből álló Hardwer adott koncertet a gyulai Rondella terasz színpadán
____Eredeti-IMG_2148.JPG

A hardwer zenekar a rondella terasz színpadán

Fotó: Gyulai Hírlap – Fekete Cintia

A Békés megyei zenészekből álló Hardwer zenekar jóvoltából ezúttal a rock történelem örökzöldjei csendültek fel a gyulai Rondella terasz színpadán július 30-án. A két éve alakult formáció zenészei eddig többnyire az Arad és Bihar megyei deszkákat koptatták, ám ezúttal városunkba is ellátogattak, hogy egy remekül összerakott rock válogatással mutatkozzanak be a gyulai publikumnak.

A nagy kánikula után megérkező hideg front az elmúlt napokban jónéhányszor éreztette velünk „áldásos” hatását. Az égiek ugyan megkímélték a Hardwer együttes koncertjét, ám a hűvös este miatt jócskán akadtak még üres helyek a teraszon. A színpad előtt azonban ezúttal is összegyűlt a keménymag, melynek tagjai izgatottan várták a rock muzsikát.

____Eredeti-IMG_2171.JPG

A Hardwer frontembere, Farkas Gábor

A gyulai, békéscsabai, kígyósi és tótkomlósi tagokat is számláló Hardwer zenekar – Farkas Gábor (ének), Farkas Péter (basszusgitár, vokál), Marksteiner Béla (gitár, vokál), Boros Dezső (billentyű), Asztalos Andor (dob) – nagy lendülettel indított, ami aztán a koncert végéig ki is tartott. A fiúk a Van Halen együttes Jump című dalával csaptak bele a lecsóba, majd egy hasonlóan dinamikus szám, a The Kinks You really got me című szerzeményének hard rock átirata következett. A másfél órás műsor alatt a rock történelem népszerű slágerei szólaltak meg, mely során – többek között – a P. Mobil, az Edda Művek, a Hobo Blues Band, a Deep Purple, Billy Idol és az AC/DC dalai is előkerültek, sőt még egy Queen nótát is bevállalt a csapat.

A Hardware együttes népszerű és pörgős rock slágereket válogatott össze, melyeknek rockerekhez illő energiával és merészséggel, valamint hatalmas lelkesedéssel ugrottak neki a srácok. A közönség mindezt hangos tapsokkal hálálta meg, s legvégül még egy ráadás nótát is „kikövetelt”, így a banda a Tankcsapda A R&R rugója című dalával zárta az estét. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)