Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Zánkán táboroztak a gyulai Implom iskola tanulói

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • G. V. • HÍREK • 2015. július 28. 18:00
Zánkán táboroztak a gyulai Implom iskola tanulói
Negyvenegy diák vakációzott a Balatonnál az Erzsébet-program keretében
____Eredeti-implomos_kirandulas_2.jpg

A Gyulai Implom József Általános Iskola diákjai és kísérőik 

Fotó: Gyulai Implom József Általános Iskola 

A Gyulai Implom József Általános Iskola diákjai már hagyományosnak mondható táborozáson vettek részt július 12. és 17. között a Balatonon. Az Erzsébet-program keretében meghirdetett táborra idén harmad ízben pályáztunk sikeresen, így 41 diák tölthetett felejthetetlen napokat Zánkán.

A lubickolás mellett részt vettünk a tábor kínálta programokon is, így jártunk kalandparkban, kézműveskedtünk, koncerteket hallgattunk, versenyeztünk a tábori Ki mit tud?-on, amit alkalmi kórusunk meg is nyert. Emellett saját szervezésben megnéztük Nagyvázsonyban a várjátékot, megmásztuk a Hegyestű csúcsát, ahonnan gyönyörű panoráma tárult elénk, barangoltunk a Kőtengerben Szentbékkállán, megnéztük Balatonfüred nevezetességeit, a Jókai villát, a savanyúvizet, a Tagore sétányt és a kikötőt. Hajókáztunk a Balatonon, Tihanyban előcsalogattuk a visszhangot, és meglátogattuk az apátságot, valamint kipróbálhattuk a bobozást is Balatonfűzfőn.

A forró nyári napokon jóleső fagylaltozásokon hűsíthettük magunkat iskolánk szülői munkaközössége és diákönkormányzata jóvoltából. A pluszprogramok megvalósítását a táborozók szülein kívül iskolánk Gyermekeink Jövőjéért Alapítványa is támogatta. A tábor szervezői Garami Veronika, Erdész Márta, dr. Jakabné Mocsári Éva és Szintai Éva voltak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)