Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szépen szerepeltek a gyulai szenior úszók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. július 24. 15:00
Szépen szerepeltek a gyulai szenior úszók
X. alkalommal rendezték meg Tótkomlóson a szeniorok nemzetközi úszóversenyét
totkom_gug.JPG

Gyulai masters úszók

Fotó: Gyulai Hírlap

X. alkalommal rendezték meg Tótkomlóson a szeniorok nemzetközi úszóversenyét, amely a hőség ellenére, vagy éppen azért, megint népes tábort vonzott a kisvárosba. A verseny színvonalát Zubor Attila olimpikonunk emelte, akitől a versenyzők az érmeket vehették át.

A gyulai Dr. Regele Károly Szenior Úszóklubot hat fő képviselte, akiknek sikerült növelniük érmeik számát. A sporteseményen 33 1/3 méteres sprint számok voltak, illetve a 133 1/3 vegyes úszás. Schriffert Józsefné XI. korcsoportban mint a verseny legidősebb női versenyzője a 33 gyorson aranyérmes lett, valamint 33 háton másodikként ért célba. A X. korcsoportban 33 mellúszásba dr. Kassai Péterné tudott nyerni, míg Tóth Ilona második helyezett lett.

Fehér Edit (V. kcs.) minden versenyszámban rajthoz állt, három arany-, és két ezüstérmet szerzett. A váltókat dr. Tóth Ilona egészítette ki, ahol a vegyes (Tóth, dr. Tóth. dr. Kassainé, Fehér) és gyorsváltó (Schriffertné, dr. Tóth. dr. Kassainé, Fehér) is ezüstérmes lett. Barna Mátyás a MIX váltó tagjaként szelte a habokat, és számos egyéni szám indulója volt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)