Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Remekeltek a teniszező gyulai csemeték és ifjak is

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. május 29. 19:00
Remekeltek a teniszező gyulai csemeték és ifjak is
Az erős esőzésnek köszönhetően a gyulai OB II-es csapat csak délután tudta megkezdeni a bajnoki mérkőzést Kiskunhalason
Az erős esőzésnek köszönhetően a gyulai OB II-es csapat csak délután tudta megkezdeni a bajnoki mérkőzést Kiskunhalason, amely szerencsétlenül alakult a mieink számára. A jó játékerőt képviselő hazaiak ezúttal a hazai pályát kihasználva, 5-4 arányban nyertek. Gyulai győztesek: Ajkay Norbert, Juhász Zsolt, Kovács Zoltán és az Ajkay Norbert–Kovács Zoltán páros. A vasárnapi TSZSK Gyula–UNIK SE-Állványmester mérkőzést június 6-án pótolják.
____Eredeti-IMG_0091.JPG

Remekeltek a teniszező gyulai ifjak

Fotó: Gyulai Hírlap

Az erős esőzésnek köszönhetően a gyulai OB II-es csapat csak délután tudta megkezdeni a bajnoki mérkőzést Kiskunhalason, amely szerencsétlenül alakult a mieink számára.

A jó játékerőt képviselő hazaiak ezúttal a hazai pályát kihasználva, 5-4 arányban nyertek.

Gyulai győztesek: Ajkay Norbert, Juhász Zsolt, Kovács Zoltán és az Ajkay NorbertKovács Zoltán páros.

A vasárnapi TSZSK Gyula–UNIK SE-Állványmester mérkőzést június 6-án pótolják.

Az OB III-as csapatunk a Szegedi VTK együttesét fogadta vasárnap, ahol az egyéni mérkőzések után már eldőlt a két pont sorsa. A vendégek magabiztos 3-6 arányú győzelmet arattak a gyulaiak felett.

Gyulai győztesek: Szeri Dávid, dr. Kopcsák Zoltán és a Szeri Dáviddr. Kopcsák Zoltán páros.

A legkisebbek is pályára léptek, hiszen az elmúlt hétvégén Play&Stay versenyen vettek részt a Sarkadi Lendület Kupán. Gyulai eredmények: 2008. 1. Kovács Hédi, 2007.: 3. Kovács Hédi, 4. Galbács Mihály, 5. Veres Ákos, 7. Csikós-Nagy Noel, 2004.: 1. Varga Olivér, 2. Almási Artúr.

Szegeden rendezték meg a régiós bajnokság második állomását, ahol F12-ben a harmadik helyet szerezte meg Székács Márk, és a második helyen végzett Almási Artúr.

Az utánpótlás korosztály közül a nagyobbak is kitettek magukért, Kiskunhalason léptek pályára kiemelt versenyen. F18 egyéni: 3. Lovász Zoltán, páros: 3. Csatári TamásLovász Zoltán, F16: 3. Kincses Bence.

Április utolsó hétvégéjén rendezték meg Békéscsabán a Csaba Kupa elnevezésű férfi másodosztályú versenyt, amelyen Lovász Zoltán az első helyet szerezte meg. Ugyanezen a versenyen remekelt Varga Olivér is, aki az F10 kategóriában a harmadik helyen végzett.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)