Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nemzeti tanúsító védjegy a Gyulai Várfürdőnek: 5 csillagos élményfürdő, strandfürdő és gyógyfürdő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2015. május 27. 17:45
Nemzeti tanúsító védjegy a Gyulai Várfürdőnek: 5 csillagos élményfürdő, strandfürdő és gyógyfürdő
Keszeli Hajnalka: Az öt évre szóló védjegyhasználat a magas minőségű szolgáltatások pozitív megkülönböztetésére szolgál
Élményfürdő, strandfürdő és gyógyfürdő kategóriában is a legmagasabb, ötcsillagos minősítést kapta meg a Gyulai Várfürdő – tájékoztatta lapunkat Keszeli Hajnalka értékesítési és marketingigazgató. Az öt évre szóló védjegyhasználat a magas minőségű szolgáltatások pozitív megkülönböztetésére szolgál, és segíti a vendégeket abban, hogy az elvárásaiknak megfelelő szolgáltatót választhassák ki.
____Eredeti-varfurdo.JPG

A gyulai várfürdő bejárata

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

A fürdő közleményéből kiderül: a tavalyi év közepétől a fürdők minősítésével bővült a nemzeti tanúsító védjegyrendszer. A Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Fürdőszövetség 1–5 csillaggal minősíti azokat a fürdőket, strandfürdőket és uszodákat, amelyek csatlakoznak a minősítési rendszerhez. A kezdeményezés célja, hogy a magyar turizmus versenyképességének erősítésében kiemelt szerepet betöltő, magas színvonalat képviselő szolgáltatókra irányítsa a figyelmet.

Keszeli Hajnalkától megtudtuk, a Magyar Fürdőszövetség május 19–20-i közgyűlésén hirdették ki, hogy melyek azok a fürdők, amelyek nemzeti tanúsító védjegyet szereztek. A tanácskozáson 11 fürdőt 20 kategóriában minősítettek.

Az öt évre szóló védjegyhasználat a magas minőségű szolgáltatások pozitív megkülönböztetésére szolgál, és segíti a vendégeket abban, hogy az elvárásaiknak megfelelő szolgáltatót választhassák ki. A minősítés garanciát jelent arra, hogy fürdő a szakmai elvárásoknak megfelelő, minőségi szolgáltatásokat nyújt vendégeinek – írják a közleményben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)