Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub csapatai megkezdték a pontvadászatot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. május 22. 16:00
A Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub csapatai megkezdték a pontvadászatot
Vasárnap az Építők együttese látogatott Gyulára, ahol magabiztos győzelmet arattak a fiúk 8-1 arányban
____Eredeti-tenisz_rosehallresort.com.jpg

képünk illusztráció

Forrás: rosehallresort.com

A Tenisz Szabadidő Sport Klub csapatai minden bajnokságban megkezdték a pontvadászatot. A gyulai klub OB II-ben, OB III-ban és a megyei első osztályban is érdekelt a férfi vonalon és a szombati OB II-es mérkőzés kivételével, hibátlanul vették az akadályokat a fiúk a hétvégén.

A tavaly még az első osztályban játszó Pasarét együtteséhez utaztak a mieink, OB II-es csapatbajnoki mérkőzésre, ahol mindössze egy győzelem választotta el a fiúkat az elsőségtől, viszont ez az eredmény is dicséretes az igen jó játékerőt képviselő fővárosiakkal szemben. (Pasarét TK–TSZSK Gyula 5-4.) Gyulai győztesek: Ajkay Norbert, dr. Kopcsák Zoltán, valamint az Ajkay Norbert–Lovász Zoltán és a Csernus István–Gyimesi Márton párosok.

Vasárnap az Építők együttese látogatott Gyulára, ahol magabiztos győzelmet arattak a fiúk 8-1 arányban. Gyulai győztesek: Lovász Zoltán, Ajkay Norbert, Oláh Imre, Csernus István, Gyimesi Márton, dr. Kopcsák Zoltán, valamint a Kovács Zoltán–Csernus István és a Gyimesi Márton–Lovász Zoltán párosok.

Az OB III-as együttesünk mindkét játéknapon remekelt, szombaton Szarvason arattak győzelmet 6-3 arányban, míg vasárnap hazai pályán szoros csatában nyertek az Orosháza ellen. Szarvas ellen győztesek: Csatári Tamás, Szeri Dávid, dr. Hajdú László, valamint a Csatári Tamás–Varga László, a Hajdu Zoltán–dr. Bagdi Árpád és a Szeri Dávid–Havasi Róbert párosok. Orosháza ellen győztesek: Csatári Tamás, Hajdu Zoltán, Havasi Róbert, dr. Bagdi Árpád és a Csatári Tamás–Varga László párosok. A megyei együttesünk szombaton a Szarvas ellen győzött 6-3-ra, míg vasárnap a Békéscsaba ellen szerzett győzelmet 7-2-re.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)