Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai fényképészek mutathatták be képeiket Aradon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • -d- • KULTÚRA • 2015. május 25. 07:00
Gyulai fényképészek mutathatták be képeiket Aradon
Az Arad-Gyula Kapcsolataiért Egyesület és az aradi Gyula-Arad Baráti Társaság szervezésében
____Eredeti-Banfi_Barnabas_-_P4150015.JPG

Gyulai fényképészek mutathatták be képeiket Aradon

Fotó: Bánfi Barnabás

Az év eleji programegyeztetés első állomásaként gyulai fényképészek mutatkozhatnak be Aradon az Arad-Gyula Kapcsolataiért Egyesület és az aradi Gyula-Arad Baráti Társaság szervezésében. A Clió Galériában április közepén tartott megnyitón a Székely Aladár Fotóklub 28 tagjának 80 képét tekinthette meg a szépszámú érdeklődő közönség.

Először Nelu Scripciuc, az Aradi Fotóklub vezetője köszöntötte a vendégeket, majd Cziszter Kálmán mondott méltató szavakat. A kiállítást Szalai György és Gligor Teodor, a két város barátságáért dolgozó civil egyesületek elnökei nyitották meg. Arad város képviseletében Buda Bujor, Vlajcu Hergane és Traian Ioan osztotta meg gondolatait a közönséggel.

Bagyinszki Zoltán a gyulai fotósok nevében kért szót, a művészet, a fényképezés alkotói szabadságának fontosságáról is beszélt. A tárlatot méltatók valamennyien hangsúlyozták a civil együttműködés fontosságát, a két város több évtizedes barátságának jelentőségét. A gyulaiak megköszönték a meghívást, a vendéglátást, és meghívták Gyulára az aradi fotósokat. Mutassák be ők is alkotásaikat és városukat a gyulaiaknak!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)