Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bod Tamás szerint a gyulai Fidesz likvidálni akarja őt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2015. április 21. 12:07
Bod Tamás szerint a gyulai Fidesz likvidálni akarja őt
A kérdés továbbra is megválaszolatlan: Miből él Bod Tamás?
A kérdés továbbra is megválaszolatlan: Miből él Bod Tamás? Talán a vagyonnyilatkozatában feltüntetett 5 ezer kötetes könyvtárából adogat el alkalmanként egy-egy értékesebb darabot? Az egyetlen jövedelemként feltüntetett 49 210 Ft-os képviselői tiszteletdíja minden bizonnyal nincs arányban feltételezett havi kiadásaival. S ezt a képviselő maga sem vitatta mindeddig. Bod Tamás most ez írja: A vagyonnyilatkozatomból minden kiderül: eddigi, közel 25 éves munkám megtakarításaiból és szerény képviselő tiszteletdíjamból élek. Kibekkelem a szűkebb esztendőket. Büszke vagyok rá, hogy a gyulai képviselő-testületben én vagyok talán az egyetlen nem megélhetési politikus.

 

____Eredeti-bodmibolel_ill.jpg

képünk illusztráció. Bod Tamás a kossuth téren, a fidesz táblája a petőfi téren

Fotó: Gyulai Hírlap 

Semmi, csak a szokásos fideszes gyalázkodás – újabb közleményében ezekkel a szavakkal reagál Bod Tamás, az Együtt–MSZP önkormányzati képviselője a gyulai Fidesz azon kérdésre, hogy Miből él Bod Tamás. A Gyulai Hírlapnak április 15-én még azt mondta Bod Tamás, hogy a megtakarításaiból él, ami vagyonnyilatkozatából is kiolvasható, ugyanakkor azt kifogásolta a baloldal képviselője, hogy a gyulai városvezetéstől egyetlen bizottsági posztot sem kapott az általa képviselt pártszövetség.

Bod Tamás vagyonnyilatkozatában azonban nem tesz említést semmilyen pénzbeli megtakarításról. A képviselő vagyonnyilatkozatában biztosítási megtakarításokat tüntet fel, azok pedig jellemzően „negatív” pénzügyi folyamatokat feltételeznek: befizetéseket és nem kifizetéseket.

A kérdés továbbra is megválaszolatlan: Miből él Bod Tamás? Talán a vagyonnyilatkozatában feltüntetett 5 ezer kötetes könyvtárából adogat el alkalmanként egy-egy értékesebb darabot? Az egyetlen jövedelemként feltüntetett 49 210 Ft-os képviselői tiszteletdíja minden bizonnyal nincs arányban feltételezett havi kiadásaival. S ezt a képviselő maga sem vitatta mindeddig.

Bod Tamás most ez írja: A vagyonnyilatkozatomból minden kiderül: eddigi, közel 25 éves munkám megtakarításaiból és szerény képviselő tiszteletdíjamból élek. Kibekkelem a szűkebb esztendőket. Büszke vagyok rá, hogy a gyulai képviselő-testületben én vagyok talán az egyetlen nem megélhetési politikus. 

A képviselő közleményének szerkesztett változatát az alábbiakban olvashatják el. 

 

Semmi, csak a szokásos fideszes gyalázkodás

Bod Tamás: Csak egy újabb verbális likvidálási kísérlet, hogy a Fidesz hatalma számára zavaró személy eltűnjön

Megható és már-már bámulatra méltó az a figyelem, amelyet a Fidesz gyulai szervezete irántam tanúsít. Minderről nemrégiben írtam egy elemzést a Magyar Narancs című hetilapba. Itt azt vettem sorra, hogy közéleti szerepvállalásom kezdete, 2013 tavasza óta mi mindennel támadott és „vádolt” meg a Fidesz, milyen aljas és alávaló eszközöket vetett be.

A legfőbb tanulság az írás megjelenése óta sem változott: nem az igazság kiderítése, hanem a másik besározása az egyetlen cél. És – gondolom, a sokszor hangoztatott „polgári értékek” alapján – ehhez minden eszköz megengedett.

Most is ennek vagyunk a tanúi. Nincs semmi új. Nincs ügy. Csak egy újabb verbális likvidálási kísérlet, hogy a Fidesz hatalma számára zavaró személy eltűnjön. Jelzem, nem tűnök el. Csak megerősítést látok meg-megújuló nemtelen, ráadásul – nagyon „bátor” – személytelen és névtelen támadásaikban.

Kisszerűnek és minden szint alattinak gondolom a mostani próbálkozást. A vagyonnyilatkozatomból minden kiderül: eddigi, közel 25 éves munkám megtakarításaiból és szerény képviselő tiszteletdíjamból élek. Kibekkelem a szűkebb esztendőket. Büszke vagyok rá, hogy a gyulai képviselő-testületben én vagyok talán az egyetlen nem megélhetési politikus. Ha a Fidesznek ez a legnagyobb problémája, miközben 400 millióért alakít át tantermet, védi a költségvetési csalás miatt elítélt sarkadi fideszes polgármestert, akkor gratulálok! Pedig sokkal inkább ezekre és Habony Árpádra, Szíjjártó Péterre, Mészáros Lőrincre, Tiborcz Istvánra, a Quaestor-ügyre és Vida Ildikóra, Rogán Antal ingatlanmutyijaira, Lázár János kisfiának budai luxusházára – és a sor hosszan folytatható – kellene koncentrálni. Mára, sok erőfeszítéssel: a korrupció és a Fidesz egymás szinonimája lett.

Keressenek magyarázatot arra, miért zuhan megállíthatatlanul pártjuk népszerűsége.

A mutyiban és korrupcióban az tud részt venni, aki erre hajlamos és aki hatalmon van. Az első nálam eleve kizárt, másrészt ellenzékben vagyok. De látom, nagyon zavarja önöket a szabad és kritikus szó. Sajnálom, de alapállásom a történtek ellenére sem változik: – Remélem, zavarok! S támadásaik tükrében úgy tűnik, nem is eredménytelenül.

Bod Tamás, az Együtt - a Korszakváltók Pártja választókerületi elnöke

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)