Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyolcadik helyen végeztek a gyulai „Lila” sulisok az Országos Diákolimpia Játékos Sportvetélkedőjén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • SPORT • 2015. április 03. 10:30
Nyolcadik helyen végeztek a gyulai „Lila” sulisok az Országos Diákolimpia Játékos Sportvetélkedőjén
Az 5. Sz. Általános Iskola és Sportiskola a mezőny nagy részét maga mögött hagyta
____Eredeti-Jatekos_2015.jpg

Az 5. Sz. Általános Iskola és Sportiskola Tagintézményének csapata 

Fotó: Joki

Nyolcadik helyen végeztek a „Lila” sulisok a Kozármislenyben lezajlott Országos Diákolimpia Játékos Sportvetélkedőjének döntőjében. A Gyulai Implom József Általános Iskola 5. Sz. Általános Iskola és Sportiskola Tagintézményének csapata nem búsulhat, hiszen a több mint 250 csapat nevezőből végeztek az előkelő nyolcadik helyen.

A Gyulai Hírlapnak Szabadosné Bécsi Katalin tagintézmény-vezető elmondta, a verseny végig nagyon szoros volt, kiélezett küzdelem zajlott a résztvevők között.

- Sokszor csak tizedmásodpercek választották el a csapatokat egymástól. A döntőt a budapestiek nyerték, s bár a gyerekek egy kicsit elkeseredtek, mi nagyon büszkék vagyunk a teljesítményükre, mindvégig nagyon ügyesek voltak – tájékoztatta lapunkat a tagintézmény-vezető.

A csapat felkészítői Bacsa Edina és Vinczéné Forgách Ágnes testnevelők. A csapat tagjai: Balázs Dániel, Boncza Csilla, Bonyhádi Júlia, Braun Anna, Hajnal Csaba, Illik Patrik, Kincses Ádám, Kincses Nóra, Knap Eszter, Kovács Zalán, Kubik Heliodor, Kurta Alma Ilona, Kurta-Kempf Milán, Leiszt Kristóf, Mócz Martina Lina, Németh Csenge, Papp Brigitta, Prohászka Máté, Szabó Dóra, Szabó Dorina, Tapasztó Boglárka, Ungor Szilárd, Varga Olivér.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)