Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A biliárdot szerető és Fuszekra emlékező barátok harmadik éve gyűlnek össze Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. március 20. 17:00
A biliárdot szerető és Fuszekra emlékező barátok harmadik éve gyűlnek össze Gyulán
Március 27-én és 28-án, pénteken és szombaton a Tölgyfa étteremben
Képünk illusztráció

A biliárdot szerető és Fuszekra emlékező barátok harmadik éve gyűlnek össze a Tölgyfa étteremben, hogy megmérkőzzenek a vándorserlegért.

Az elmúlt két évhez hasonlóan most is remek hangulat várható, amellyel Fuszek emléke előtt tiszteleg a negyvenfős versenyzői gárda és azok az ismerősök, akik eljönnek megtekinteni a versenyt. A jó hangulat mellett a résztvevőket reggelire sült hurka és kolbász, tepertős pogácsa, ebédre orjaleves és birkapörkölt, később büfé várja. Fuszek emléke velünk él, a biliárdot és a sportot szeretők körében egyaránt. A hétköznapokban, a baráti körében nap mint nap emlegetik aranymondásait. Különleges alkalmakkor, így a biliárdversenyen is, hiszen Fuszek is sok ilyen rendezvény szervezésében vett részt, amelyeken a jó hangulatról maga gondoskodott. De Fuszek tiszteletére sokan megjelentek a szűk baráti kör segítségével a sírjánál felállított fából készült arcképes kopjafánál, Molnár Sándor alkotásánál, ezzel adózva emlékének.

Az emlékverseny március 27-én a 60 év felettiek versenyével kezdődik, majd március 28-án a 18 év felettiek versenyével folytatódik a Tölgyfa étteremben. Jelentkezni Tóth Józsefnél a 00-36-30/985-0938-as telefonszámon lehet. Minden érdeklődőt szeretettel vár a rendezőség.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)