Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szenvedélybetegségekről indít előadássorozatot az Egészségfejlesztési Iroda Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. március 13. 16:30
Szenvedélybetegségekről indít előadássorozatot az Egészségfejlesztési Iroda Gyulán
Az előadásokat Kiss László pasztorális tanácsadó és szervezetfejlesztő, szociális munkás, az ELTE-BGGYK óraadó tanára tartja
Az Egészségügyi Alapellátás Intézményének épülete Gyulán, a Béke sugárúton. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs

Szenvedélybetegségek, és ami mögötte van! címmel ötalkalmas előadás- és beszélgetéssorozatot indít az Egészségügyi Alapellátási Intézmény Egészségfejlesztési Irodája. A tematikus előadások során végigveszik azokat a témákat, melyek a szenvedélybetegség megértése és az adekvát segítségnyújtás szempontjából a legfontosabbak, illetve amelyek segítik a mélyebb megértést és feldolgozást.

Az előadásokat Kiss László pasztorális tanácsadó és szervezetfejlesztő, szociális munkás, az ELTE-BGGYK óraadó tanára tartja.

Az alkalmak március 19-én, április 16-án, május 14-én és 21-én, illetve június 18-án, csütörtöki napokon 17-19 óráig zajlanak az Alapellátási Intézmény épületében (Gyula, Béke sgt. 39.).

A „Tégy az Egészségedért!” Szemléletformáló Életmódprogram a Gyulai kistérségben című pályázat keretében megvalósuló, az Őszidő Közalapítvány rendezésében létrejövő program ingyenes. Részvételi szándékukat jelezzék a 66/466-877 központi számon, vagy a 30/345-4592-es számon, vagy az oszidogyula@gmail.comon.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)