Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Fidesz Gyulai Szervezete szerint a baloldali Bod Tamás megint nem mondott igazat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gyulai Hírlap • HÍREK • 2015. március 03. 13:00
A Fidesz Gyulai Szervezete szerint a baloldali Bod Tamás megint nem mondott igazat
A Fidesz Gyulai Szervezete: közokiratba foglalt jogerős bírói ítélet is igazolja, hogy Bod nem szavahihető

A Fidesz Gyulai Szervezete szerint "közokiratba foglalt jogerős bírói ítélet is igazolja, hogy Bod nem szavahihető". Mint arról a Gyulai Hírlap online felületén beszámoltunk, a politikust elmarasztalta, és közlemény közzétételére kötelezte a bíróság a Nem a lóláb lóg ki, hanem az maga a lóláb – avagy trafikmutyi Békés megyében címmel, 2013. május 6-án tartott sajtótájékoztatója miatt. A Fidesz Gyulai Szervezete lapunkhoz eljuttatott közleményében azt írja: „Bodnak ez már a második jelentős bizonyító erővel rendelkező papírja arról, hogy nem szavahihető ember”.

Az alábbiakban teljes terjedelmében elolvashatják a Fidesz Gyulai Szervezetének közleményét.

 

***

„Fidesz közlemény a Piskolty-Bod per kapcsán

Bírói ítélet igazolja: Bod Tamás nem szavahihető

Mint arról valamennyien értesülhettünk, Bod Tamást jogerősen elítélte a bíróság azért, mert nem mondott igazat. Pontosabban: megint nem mondott igazat. Rövid időn belül Bodnak ez már a második jelentős bizonyító erővel rendelkező papírja arról, hogy nem szavahihető ember. Emlékezetes, hogy a képviselő-testület alakuló ülésének napján került nyilvánosságra az a teljes bizonyító erejű magánokirat, amelyben Bod kötelezettséget vállalt politikai harcostársai felé arra, hogy ha a baloldali kis pártok csak egyetlen mandátumot szereznek a gyulai testületben, úgy ez esetben Bod lemond és képviselői helyét átengedi másnak. A gyulai baloldal végül tényleg csak egyetlen mandátumot szerzett, ám Bod megszegte a szavát és esze ágában sem volt eleget tenni ígéretének. Erre mondta a gyulai DK ügyvezető alelnöke: Bod Tamást nem tartja becsületes embernek. Ő már csak tudja…

Most pedig közokiratba foglalt jogerős bírói ítélet is igazolja, hogy Bod nem szavahihető. Persze ezt már sokan tudták, akik újságírói pályáját figyelemmel kísérték, hiszen azt is helyreigazítások, bukott perek szegélyezték. Jó tudni, hogy ha állításait bizonyítania is kell, az Együtt nevű törpepárt egyetlen gyulai politikusa alulmarad. Ezért érdemes kellő bizalmatlansággal kezelni minden mondatát. Erre figyelmeztet a legfrissebb ítélet.

Fidesz Gyulai Szervezete”

            

             

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)