Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Igazi csapatként küzdöttek a gyulai kézilabdások

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. február 27. 12:00
Igazi csapatként küzdöttek a gyulai kézilabdások
A listavezető Mezőtúr otthonában utaztak a hétvégén fiaink
Képünk egy korábbi mérkőzésen készült. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

Mezőtúri AFC–Gyulai SE 37–26 (21–16).

Mezőtúr, NB II-es férfi kézilabda bajnoki mérkőzés, 100 néző. V.: Juhász, Szilágyi.

Gyula: TövishátiMolnár K. 7, Felczán 3, Kiri 3, Gulyás 8, Tar 1, Makay S. 2. Cs.: Veres, Földesi (kapusok), Mészáros 2, Miskolczi, Szabó J., Sztanojev. Edző: Gazsó Mátyás.

A Mezőtúr legjobb góldobói: Tárnyik 16 (6), Soós 7, Keresztes I. (5). Kiállítások: 10-10 perc. Hétméteresek: 7/6, ill. 1/0.

A listavezető Mezőtúr otthonában utaztak a hétvégén fiaink, akik az első félidő elején még vezettek is. Ezután magukhoz tértek a hazaiak, és ötgólos előnyt szereztek Tárnyik vezérletével. A második játékrészt is jól kezdték Gazsó Mátyás tanítványai, sőt az 50. percben mindössze négygólos különbség volt a két csapat között (50. p.: 30–26). Amikor azonban közel kerülhettek volna ellenfelükhöz a gyulaiak, akkor nem azonos megítélés alá esett a két csapat. Sajnos a játékvezetők a túlzott keménységet nem minden esetben büntették megfelelő szigorral, ennek pedig az egyébként nem túl jó formát mutató hazaiak voltak a kedvezményezettjei. A gyulaiak a játék képéhez mérten irreális különbségű végeredmény ellenére, igazi csapatként küzdöttek.

Junior csapatunk 42-24 arányú vereséget szenvedett.

Hétvégén hazai pályán mutatkoznak be a fiúk, március 1-jén, vasárnap 17 órakor a Kiskunfélegyháza ellen lépnek pályára a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A juniorok 15 órától játsszák mérkőzésüket.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)