Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Négy felkészülési mérkőzésen vannak túl a gyulai labdarúgók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. február 06. 14:00
Négy felkészülési mérkőzésen vannak túl a gyulai labdarúgók
Első edzőmeccsét vívta az elmúlt szerdán a Termál FC NB III-as labdarúgó-csapata
Képünk egy korábbi mérkőzésen készült. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

Szeged 2011-Grosics Akadémia—Várfürdő-Gyulai Termál FC 2—2 (1—2).

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 40 néző. V.: Lovas.

Gyula: Nagy B.Vincze, Wéber, Belényesi, TurcsekOkos, Sipos, Barna, Nagy G.Laurinyecz, Burai. Játszott még: Harman, Gyevi-Nagy, Kiss G., Nagy S., Reszelő R., Bozó, Bagyinszki. Edző: Szekeres Lajos

Első edzőmeccsét vívta az elmúlt szerdán a Termál FC NB III-as labdarúgó-csapata, amely tíz napja végzi a téli alapozó munkát. Szekeres Lajos együttese küzdelmes mérkőzésen végzett döntetlenre. Először a gyulaiak találtak be, majd a 70. perc környékén egyenlítettek a szegediek. A Gyulában Bálint, Kovács T., és Kristóf sérülés miatt hiányzott. Gólszerzők: Germán, Hegedüs, ill. Sipos, Burai.

Szombaton a Békéscsabai U21-es korosztályú csapat ellen játszott a Szekeres legénység, ahol magabiztos győzelmet arattak, 6-2 arányban. Kérdésünkre, miszerint lesz-e új igazolás a Termálnál, Szekeres Lajos szakvezető úgy fogalmazott, hogy támadójátékosra mindenképpen szüksége lenne a csapatnak.

Folynak a tárgyalások, és bízik benne, hogy a következő héten pont kerül az ügy végére, hiszen február 28-án megkezdődik a bajnokság.

Szerdán ismét a szegedi ellen játszottak a mieink, ahol 1-1-es döntetlen született, Sipos góljával, majd a szombati, Sarkad elleni találkozó következett, amelyen magabiztos 13-1 arányú győzelmet arattak a fiúk.

Lapzártakor, szerdán a Szeghalom együttesét fogadják 18 órakor a termálosok, míg szombaton a Méhkerék érkezik Gyulára, 11 órai kezdéssel az id. Christián László Városi Sporttelepen.

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)