Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elismerték Majorné Horváth Izabella gyulai pedagógus munkáját

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. február 05. 09:00
Elismerték Majorné Horváth Izabella gyulai pedagógus munkáját
Az 5. Sz. Általános Iskola és Sportiskola Tagintézmény tanára az év testnevelője Békés megyében
Képünk egy korábbi díjátadáson készült. Középen Majorné Horváth Izabella. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

A legsportosabb iskolákat, továbbá a tavalyi tanév diákolimpiai versenyein kiemelkedően szereplő intézmények képviselőinek a testnevelésben, felkészítésben végzett munkáját díjazta a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) január 20-án, a Magyar Tudományos Akadémia épületében. Az 1987-ben alakult Magyar Diáksport Szövetség és a sportért felelős állami vezetők oklevelek és emlékplakettek ünnepélyes átadásával ismerték el a szakembereket.

Többek között nagy megtiszteltetés érte Majorné Horváth Izabellát, a Implom József  Általános Iskola 5. Sz. Általános Iskola és Sportiskola Tagintézmények testnevelő tanárát, akit Békés megyéből emeltek ki az idén.

Belli néni 1979-ben kezdett el tanítani, az akkori 3. Sz. Általános Iskolában, majd egy év után az 5. Sz. Általános Iskolában folytatta pályafutását, ahol a mai napig neveli a gyermekeket. A 36 év alatt megszámolhatatlan tehetséges diák került ki a kezei közül, akik nemcsak a sportban, hanem az életben is megállják a helyüket. Számtalan országos diákolimpiai bajnokot és helyezettet nevelt ki, szinte minden sportágban.

Igaz, a kézilabda sportág áll hozzá a legközelebb, Gyula város leány utánpótlás-nevelése is az ő nevéhez fűződik, emellett az atlétika, a kosárlabdázás, a labdarúgás és a torna szépségeivel is megismertette diákjait. Ezúton kívánunk neki az elkövetkezendő években sikeres és eredményekben gazdag munkát!

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)