Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két meccsre való technikai hiba gyulai oldalon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2014. október 31. 15:00
Két meccsre való technikai hiba gyulai oldalon
A mieink kezdtek jobban, a házigazdák azonban hamar kiegyenlítettek
Képünk egy korábbi mérkőzésen készült. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

Orosházi NKC II–Gyulai SE 36–25 (17–14).

NB II-es női kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 200 néző. V.: Járdi, Turák.

Gyula: BorsósErdődy, Jámbor 4, Márkus 2, Raffai-Such 4, Rácz, ANCSIN T. 12 (5). Csere: Kun, Kerekes (kapusok), Turák, Török, Asztalos, Dávid 3, Antal, Komlósi, Kerekes. Edző: Szabóné Vass Gabriella. Kiállítások: 4, ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 7/5.

A mieink kezdtek jobban, hiszen 3–1-re, és 5–3-ra is vezettünk, a házigazdák azonban hamar kiegyenlítettek, innen a 20. percig együtt haladtak a felek. A félidő végét jobban bírták a hazaiak, így 3 gólos különbséggel vonulhattak pihenőre a csapatok. A második játékrész elején rengeteg technikai hibával játszottak a vendégek, ennek köszönhetően hat lett a különbség.

A szívós vendégek 24–21-re ugyan felzárkóztak, de a rövid kispad miatt egyre inkább elfáradtak, míg a hazaiak tudtak frissíteni, és egy-két kiváló teljesítménnyel 12–4-re nyerték az utolsó 20 percet.

Szabóné Vass Gabriella: „Az első félidőben még tartottuk magunkat, de ennyi technikai hibát és kapufát egyetlen csapat sem bír el.”  Junior csapatunk kissé megilletődötten játszott fizikailag erősebb ellenfelével szemben, végül 36–25 arányú vereséget szenvedtek. Hétvégén, vasárnap játszanak a hölgyek, 15 órakor a felnőttek, míg 17 órakor a juniorok lépnek pályára a Túrkeve ellen a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)