Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai kézilabdások sikerrel zárták a mérkőzést a megyei rangadón

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2014. október 17. 16:00
A gyulai kézilabdások sikerrel zárták a mérkőzést a megyei rangadón
Az első félidőben a pontosabb támadásoknak köszönhetően folyamatosan növelte előnyét a hazai csapat
Képünk egy korábbi mérkőzésen készült. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

Újkígyósi KC–Gyulai SE 30–29 (18–11).

NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés. Újkígyós, 150 néző. V.: Kiss Z., Serfőző..

Gyula: TövishátiFelczán 4, Fekete 2, Pap R. 1, Szabó B. 2, Molnár 6 (3), MAKAY S. Csere: Veres, Földesi (kapusok), GULYÁS 5, Makay Cs., Nagy Á., Bai, Tar, Kiri, Árvay. Edző: Gazsó Mátyás. Kiállítások: 8, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 2/1.

Az első félidőben a pontosabb támadásoknak köszönhetően folyamatosan növelte előnyét a hazai csapat. Szünet után sem lankadt a lendület, a félidő derekán már 11 góllal is vezettek az újkígyósiak (24–13). Ekkor azonban Kerekes kivált a játékból, akit nem tudtak helyettesíteni a fáradni látszó házigazdák. A gyulaiak ellenben lendületet kaptak, fokozatosan dolgozták le hátrányukat, és szebbnél szebb támadásokat vezettek. Izgalmasan alakult a végjáték, úgy tűnt, pontot menthetnek a mieink, de erre már sajnos nem maradt idejük.

Gazsó Mátyás: –Igazán megérdemelnénk már a győzelmet, az újabb egygólos vereség lelkileg nem tesz jót a fiúknak, de bízunk benne, hogy hétvégén hazai pályán, a szurkolók segítségével megszületik az első győzelmünk.

A hölgyek szombaton játszanak a Csorvás együttesével a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban, 15 órakor a juniorok, míg 17 órakor a felnőttek lépnek pályára.

A férfiak vasárnap a szintén nyeretlen Hajdúszoboszlót fogadják 17 órakor, a juniorok pedig 15 órától mérkőznek meg ellenfelükkel.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)